ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Παιδονόμος παρενοχλούσε ανήλικες - Αισχρά μηνύματα και βίντεο

Καταδικάστηκε σε 2 χρόνια φυλάκισης, αλλά με αναστολή

newsroom must

Καταδικάστηκε σε 2 χρόνια φυλάκισης με αναστολή, 22χρονος (σ.σ. γεννημένος 14/8/1998) που εργαζόταν ως παιδονόμος σε παιδότοπο της Επαρχίας Λευκωσίας. Τα αδικήματα που παραδέχθηκε ότι διέπραξε αφορούν την άγρα παιδιών για σεξουαλικούς σκοπούς, τη σεξουαλική εκμετάλλευση παιδιών και τη παιδική πορνογραφία.

Ο 22χρονος σε διάστημα τριών μηνών το 2018, διέπραξε τα πιο πάνω αδικήματα εναντίον τριών ανήλικων κοριτσιών, δύο 13χρονων και μιας 14χρονης.

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, όπως αυτά ακούστηκαν ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λευκωσίας, τον 22χρονο κατήγγειλε η μια εκ των ανήλικων κοριτσιών ότι αυτός κατάφερε να της αποσπάσει εικόνες -μέσω πλατφόρμας στο διαδίκτυο- όπου το παιδί εμφανιζόταν χωρίς ενδυμασία και ότι της έστελνε βίντεο με ακατάλληλο περιεχόμενο. Μετά, ο 22χρονος απειλούσε το παιδί για τις εικόνες που κατείχε και την εξανάγκαζε να παρουσιάζεται μπροστά σε κάμερα, χωρίς ρούχα για να αυτοϊκανοποιείται.

Σε άλλη περίπτωση, τον 22χρονο κατήγγειλε ο πατέρας άλλης ανήλικης, αναφέροντας  ότι ο κατηγορούμενος ενοχλούσε την κόρη του και κατάφερε να αποσπάσει φωτογραφίες του παιδιού όπου εμφανιζόταν ημίγυμνη. Σε άλλη καταγγελία, ανήλικη με τον πατέρα της κατέθεσαν στην Αστυνομία ότι ο 22χρονος της ζητούσε ακατάλληλες φωτογραφίες, με το παιδί να μην ενδίδει.

Ο κατηγορούμενος, διατηρούσε προφίλ σε Instagram και Facebook με ψευδώνυμο και με αυτό επικοινωνούσε με τις ανήλικες.

Ο 22χρονος παραδέχθηκε τα αδικήματα που διέπραξε.

Για μετριασμό της ποινής του 22χρονος, το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας έλαβε υπόψη το λευκό ποινικό μητρώο του κατηγορούμενου και τη μεταμέλειά του, αλλά και τη συνεργασία του με τις Αρχές. Επίσης, την ηλικία του και τις προσωπικές και οικογενειακές του συνθήκες.

Το Κακουργιοδικείο Λευκωσίας επέβαλε 2 χρόνια φυλάκισης στον 22χρονος, ποινή η οποία όμως θα ανασταλεί για διάρκεια τριών ετών από την 28.4.2021.

Επίσης, το Δικαστήριο εξέδωσε διάταγμα με το οποίο απαγορεύει στον κατηγορούμενο για τα επόμενα 10 έτη να εργοδοτηθεί σε χώρους όπου βρίσκονται ή συχνάζουν παιδιά.

Πηγή: 24news

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS