ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Σατέν μαύρη φούστα με cowboy boots και άσπρο τοπ
 

«Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση στα 13 μου»

Ο Θέμης Κανέλλος παίκτης του reality show ''Big Brother'' εξομολογήθηκε στο ευρύ κοινό τη δική του προσωπική τραυματική εμπειρία.

Είναι φανερό ότι όλοι, μετά από το δρόμο που άνοιξε η Σοφία Μπεκατώρου και η Ζέτα Δούκα με την προσωπική τους εξομολόγηση, είναι έτοιμοι ο καθένας ξεχωριστά να εκφράσουν δημόσια τη δική τους αλήθεια απέναντι σε οποιαδήποτε μορφή βίας που έχουν υποστεί.

Ο παίκτης του reality show "Big Brother", Θέμης Κανέλλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ελληνικό περιοδικό αποκάλυψε ότι βρίσκεται στα δικαστήρια με το γείτονα του, ο οποίος τον παρενόχλησε σεξουαλικά όταν ήταν ακόμα παιδί.

Ακολουθεί ολόκληρη η συνέντευξη του

Έχεις δεχτεί στο παρελθόν σεξουαλική παρενόχληση;
Ναι. Μου έχει συμβεί σεξουαλική παρενόχληση στο παρελθόν, όταν ήμουν πιο μικρούλης. Ήμουν ανήλικος, κάτω από 13.

Τι ακριβώς σου είχε συμβεί;
Είχα δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από ένα άτομο, άντρα συγκεκριμένα, ο οποίος ήταν στη γειτονιά μου. Μου είχε προτείνει να βρεθούμε κιόλας με λεφτά.
Τότε ήταν μια δύσκολη μάλιστα περίοδος για μένα, γιατί δεν μιλούσα με τους γονείς μου.

Εσύ πώς αντέδρασες;
Δεν είχα αντιδράσει με κάποιο συγκεκριμένο τρόπο, απλώς σταμάτησα να τον βλέπω, γιατί αυτός είχε κάτι σαν μαγαζί, και μετά από κάποια χρόνια, που ήρθαμε πιο κοντά με τους γονείς μου, τους το είπα και ξεκινήσαμε να κάνουμε κάποιες διαδικασίες για μηνύσεις και δικαστήρια. Για να βρεθεί αυτός ο άνθρωπος αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη.

Τώρα σε τι φάση είσαστε;
Είμαστε ακόμα στα δικαστήρια. Αυτή την περίοδο δεν γίνεται κάτι, γιατί είναι μια περίοδος που εγώ δεν θέλω να το ακούω αυτό το πράγμα, γιατί είναι άσχημο να βλέπεις έναν άνθρωπο που σου έχει κάνει σεξουαλική παρενόχληση. Αλλά θα το κάνω έτσι κι αλλιώς μόνο και μόνο για να επιβεβαιώσω ότι αυτός ο άνθρωπος δεν έχει πειράξει κάποιο άλλο παιδί.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση