ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Παίκτης του MasterChef θα πρωταγωνιστήσει σε ερωτική ταινία

Το σχόλιο του Πάνου Ιωαννίδη όταν το άκουσε.

newsroom must

Mε αφορμή τον τελικό του MasterChef μίλησε στην εκπομπή ''Ευτυχείτε'' ο Πάνος Ιωαννίδης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε φυσικά στον φετινό κύκλο του MasterChef και στον τελικό, ο οποίος έχει ήδη γυριστεί και αναμένεται να έχει άρωμα γυναίκας, αλλά και την απόφαση πρώην παίκτη να συμμετέχει σε ταινία ερωτικού περιεχομένου.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως έχουν ξεκινήσει ήδη οι συζητήσεις για τον έκτο κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής, ενώ σχολίασε και τις φήμες πως ο Διονύσης Πρώιος θα λάβει μέρος σε ερωτικές ταινίες.

«Έχουμε γυρίσει τον τελικό. Οι φάκελοι είναι σφραγισμένοι και θα ανοίξουν live τη μέρα της ανακοίνωσης. Υπάρχουν συζητήσεις για έκτο κύκλο MasterChef» σχολίασε ο Πάνος Ιωαννίδης, ο οποίος όταν ρωτήθηκε για τον Διονύση Πρώιο τόνισε: «Αυτό είναι μια προσωπική του απόφαση. Το θέμα είναι ό,τι κάνεις να το κάνεις καλά. Αν το κάνει καλά αυτό, μπράβο του, μαζί του. Τι να πω; Καλή τύχη του εύχομαι».

Να θυμίσουμε πως ο πρώην παίκτης του reality είχε αναφέρει σε πρόσφατη συνέντευξή του πως: «Αν ο Σειρηνάκης μου κάνει μια ωραία πρόταση, εγώ είμαι ορεξάτος να κάνω μαγειρική και σεξ. Όταν είσαι 56 ετών και μια σοβαρή εταιρεία σου κάνει μια πρόταση, εγώ δεν θα πω όχι».

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση