ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: maxi jersey φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Παίκτης του Survivor κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση ανήλικης

Ολη η μήνυση της 16χρονης μαθήτριας

newsroom must

Όπως αναφέρεται σε αποκλειστικό ρεπορτάζ του T-live του Alpha, τον περασμένο Δεκέμβριο, 16χρονη μαθήτρια κατέθεσε μέσω του δικηγόρου της μήνυση για σεξουαλική παρενόχληση εις βάρος γνωστού παίκτη ριάλιτι, και πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με το reader.gr, διαγωνιζόμενου του Survivor.

Βάση του ρεπορτάζ, η ανήλικη μαθήτρια, υποστήριξε στις Αρχές: «Αργά το βράδυ στις 2 Δεκεμβρίου επέστρεφα στο σπίτι μου μετά από βόλτα με τις φίλες μου. Στην πλατεία που βρίσκεται στη γειτονιά μου στα… Ξαφνικά με πλησίασε ένας άντρας, με τράβηξε από την κουκούλα μου κι άρχισε να μου μιλάει έντονα αλλά με γλυκόλογα. Πάγωσα. Ξαφνικά εκείνος άρχισε να με θωπεύει στο σώμα μου, στους γοφούς, στους μηρούς, κοντά στην περιοχή των γεννητικών οργάνων. Του έλεγα να σταματήσει κι εκείνος ήθελε, μιλώντας με έντονο ύφος, να τον ακολουθήσω στο σπίτι του για να μου κάνει μασάζ.

Άρχισα να φωνάζω, τον έσπρωξα κι άρχισα να τρέχω. Πήγα στο σπίτι μου γρήγορα και κλειδώθηκα στο δωμάτιό μου. Έτρεμα από τον φόβο. Την άλλη μέρα, μόλις σχόλασα από το Λύκειο, τηλεφώνησα στον πατέρα μου και του είπα όλα όσα έγιναν και κατευθύνθηκα στο αστυνομικό τμήμα. Ήρθε εκεί και ο πατέρας μου και κάναμε μήνυση για το αδίκημα της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά του… που σήμερα είναι σε ριάλιτι».

Σύμφωνα με τα ελληνικά ΜΜΕ, ο παίκτης του reality αρνείται κάθε ανάμιξη στην υπόθεση, ενώ τις επόμενες ημέρες ο εισαγγελέας θα αποφασίσει για το αν θα του ασκηθεί ποινική δίωξη ή όχι.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS