ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

Πάμελα Άντερσον: Επιτίθεται σε ΗΠΑ & Βρετανία για τον Τζούλιαν Ασάνζ

Η διάσημη ηθοποιός από καιρό σε καιρό επισκέπτεται τον Αυστραλό ακτιβιστή στην πρεσβεία του Ισημερινού στο Λονδίνο όπου και διαμένει από το 2012. Τώρα η ίδια έχει ένα νέο αίτημα για τον φίλο της, έτσι ώστε να μπορέσει να τον ξανασυναντήσει.

Στις 28 Μαρτίου ανακοινώθηκε ότι η πρεσβεία του Ισημερινού έχει ανακαλέσει κάποια από τα προνόμια του εγκέφαλου των WikiLeaks, ανάμεσα στο οποία είναι το να δέχεται επισκεπτήριο αλλά και η πρόσβασή του στο ίντερνετ.

Σε δήλωσή της στην εφημερίδα «The Post» το πρώην αστέρι του «Baywatch» είπε: «Eίμαι βαθιά προβληματισμένη για την υγεία και την ευημερία του. Τα ανθρώπινα δικαιώματά του έχουν καταστρατηγηθεί. Είναι απομονωμένος. Δεν του επιτρέπουν επισκέψεις. Δεν έχει πρόσβαση στο ίντερνετ. Δεν δέχεται τηλεφωνικές κλήσεις. Δεν έχει πρόσβαση στον έξω κόσμο. Αυτά είναι βασανιστήρια, ένας αργός, επώδυνος θάνατος στα χέρια των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου. Καταλαβαίνω την κυβέρνηση του Ισημερινού. Δέχεται μεγάλη πίεση».

Πολλοί είναι αυτοί που αμφισβητούν το ενδιαφέρον που δείχνει η γνωστή ηθοποιός, ισχυριζόμενοι πως οι προθέσεις τις έχουν μοναδικό σκοπό να παραμείνει στο προσκήνιο, αφού η καριέρα της δεν έχει ανοδική πορεία.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση