ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

NEWS

Όπως ήδη σας είχαμε πεις στις 31/5 ο υπέροχος διαγωνισμός του Deejay 93.5 είναι πλέον γεγονός!

Ο πιο feel good σταθμός του νησιού, Deejay 93.5, είναι εδώ για να εκπληρώσει τις επιθυμίες σου, δίνοντάς σου την ευκαιρία να διεκδικήσετε 935 ευρώ! Σε ελάχιστο λοιπόν χρονικό διάστημα από την έναρξη του διαγωνισμού, η είδηση κατάφερε να γίνει viral και οι συμμετοχές "κτύπησαν κόκκινο" φτάνοντας τις 3000! 

Αν λοιπόν θέλεις και εσύ να πιεις τα καλοκαιρινά cocktails σου, να κάνεις ηλιοθεραπεία και να ανεβάσεις τις selfies σου κάνοντας τους followers σου να σκάνε από τη ζήλια τους και τα «likes» να «βαράνε» κόκκινο, τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να λάβεις και εσύ μέρος στον πιο summer διαγωνισμό του  Deejay 93.5. Πώς; 

Κάνε like στους προορισμούς που ανεβαίνουν κάθε μέρα στο Instagram και στο facebook του Deejay 93.5 και tag/mention αυτόν που θα ήθελες μαζί σου, και διεκδίκησε τον Ιούνιο και τον Ιούλιο μια από τις δύο επιταγές των 935 ευρώ για να το ζήσεις όπως θέλεις εσύ.
Γιατί το καλοκαίρι έχει έναν και μοναδικό deejay και είναι στους 93.5!
Άδραξε την ευκαιρία, συντονίσου και κάνε follow στο Instagram και στο facebook για να πάρεις μέρος στον μοναδικό διαγωνισμό.

*Μία συμμετοχή είναι έγκυρη εφόσον ο χρήστης έχει κάνει like και follow τον λογαριασμό του Deejay 93.5.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Σύμφωνα με τις επίσημες έρευνες ακροαματικότητας, ο Deejay 93.5 είναι ο σταθμός με τη μεγαλύτερη επιρροή στους millennials, ο οποίος διαμορφώνει το playlist του με feelgood διάθεση επιλέγοντας από τα hits της εποχής και στηρίζοντας τις μουσικές σκηνές της Κύπρου και της Ελλάδας. Παραγωγοί του είναι ένα μείγμα καθιερωμένων σταρ του ραδιοφώνου όπως ο Anthony 642 και ο Jimmy D μαζί με φρέσκες προτάσεις όπως είναι η Ελεωνόρα, η Κρυσταλλία Ζησιοπούλου, ο Αλέξανδρος Παρίσης και ο Δημήτρης Δερματάς, ενώ δεν λείπουν μεγάλα ονόματα από εγχώριους deejays - παραγωγούς όπως είναι οι Pueblo Franco, Παναγιώτης Κυριάκου και Groovy Tourist.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ