ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Πάνος Μουζουράκης: Η επική φάρσα που έκανε στην μητέρα του

Εν όψει Πάσχα.

newsroom must

Ο Πάνος Μουζουράκης φημίζεται για το καλό χιούμορ του και για τις φάρσες που κάνει σε φίλους και συγγενείς ανά τακτά χρoνικά διαστήματα.

Αυτή τη φορά, ο Πάνος Μουζουράκης αποφάσισε να κάνει μια απίστευτη φάρσα στη μητέρα του, που του λείπει καθώς ίδιος βρίσκεται στο Los Angeles, γεγονός που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους του.

Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης έβαλε στην τηλεόρασή του μια λειτουργία, κάθισε μπροστά και πήρε τη μητέρα μου βιντεοκλήση, λέγοντάς της ότι πήγε παράνομα στην εκκλησία. 

Εκείνη τον πίστεψε, παρότι εμείς γνωρίζουμε πως ο Πάνος δεν πρόκειται να πήγαινε στην εκκλησία ούτε με ούτε χωρίς την πανδημία να υπάρχει.

Παρούσα στο συμβάν ήταν και η σύντροφός του, Τζίνα Γαβαλά, η οποία τράβηξε το παρακάτω βίντεο. Ο Πάνος Μουζουράκης έγραψε χαρακτηριστικά:

«Όταν πέρσι τέτοιο καιρό θέλαμε να διακωμωδήσουμε την κατάσταση για να τελειώνει αυτό το αστείο, είπα να κάνω μια φάρσα στην μανούλα μου ότι πήγα παράνομα εκκλησία. Η φάρσα τελικά δεν έπιασε και το αστείο συνεχίζεται και φέτος (άλλη μια ευκαιρία).

Και έτσι εγώ ο μικρός ο αμνός του Θεού, αναρωτιέμαι μήπως είμαι τελικά απλά άλλο ένα πρόβατο στη φωλιά του λύκου. Καλή Αγία Μεγάλη Εβδομάδα εύχομαι σε όλους σας. Ο Θεός μαζί σας. Αγαπάτε Αλλήλους».

Δείτε παρακάτω το αστείο στιγμιότυπο:

 

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση