ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Παντελίδης: Στο «κόκκινο» το αλκοόλ στο αίμα του

Δεν έχουν τέλος οι πληροφορίες που βγαίνουν πλέον συνέχεια για το τροχαίο που στοίχισε την ζωή του Παντελή Παντελίδη. Οι τελευταίες αποκαλύψεις αφορούν πάλι την ποσότητα αλκοόλ που βρέθηκε στο αίμα του που αυτή την φορά ανέβηκε από το 1.8 γραμμάρια ανάλογα λίτρο αίματος στα 2.70 γραμμάρια!

Την ίδια στιγμή ο νέος δικηγόρος της οικογένειας Χαράλαμπος Λυκούδης έκανε για πρώτη φορά αισθητή την παρουσία του, δηλώνοντας ότι με αυτή την νέα ποσότητα ο Παντελίδης θα ήταν αδύνατο να είναι σε θέση να οδηγήσει.

Έτσι ξεκινάει πλέον ένας άλλος κύκλος εικασιών, θεωριών και διοχέτευσης πληροφοριών σε μια υπόθεση όπου όλοι διεκδικούν το δίκιο τους σε μια υπόγεια μάχη συμφερόντων όπου εμπλέκονται μια οικογένεια που θρηνεί και ζητάει απαντήσεις, δικηγόροι, ασφαλιστικές εταιρίες και πραγματογνώμονες.

Πάντως το νέο στοιχείο πραγματικά δημιουργεί πολλά ερωτηματικά, καθώς αυτή η αναλογία αλκοόλ σημαίνει ότι ο 32χρονος τραγουδιστής είχε καταναλώσει περισσότερο από ένα μπουκάλι σκληρού αλκοολούχου ποτού, και είναι πέρα από κάθε όριο. Για όσους γνωρίζουν μάλιστα υποστηρίζουν ότι όχι μόνο δεν ήταν σε θέση να οδηγήσει, αλλά αυτή η ποσότητα τον έφερνε σχεδόν στα όρια της λιποθυμίας.

Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή αποτυπώματα και κηλίδες αίματος του Παντελίδη βρέθηκαν στο τιμόνι του αυτοκινήτου καθώς και ίχνη ιδρώτα και γενετικού φυσικού υλικού. Στο τιμόνι πάντως βρέθηκαν και άλλα αποτυπώματα τα οποία όμως δεν έχουν ταυτοποιηθεί με αυτά της Φρόσως Κυριακού και της Μυρσίνης Αρναούτη.

Στα νέα ευρήματα που ανατρέπουν πολλά γύρω από την υπόθεση του Παντελή Παντελίδη έρχεται να προστεθεί σήμερα και η ανακοίνωση από την πλευρά της οικογένειας της ακόμα νοσηλευόμενης Μίνας Αρναούτη ότι η νεαρή έχει αρχίσει να θυμάται τις στιγμές του τροχαίου.

Σύμφωνα με δηλώσεις του δικηγόρου της Γιάννη Κωλέττη, στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου η 30χρονη είναι καλύτερα σωματικά και σε ότι αφορά την επικοινωνία, αλλά παραμένει κρίσιμη. «Έχει πολλαπλά κατάγματα, το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι στο πόδι και θα πρέπει να γίνει επέμβαση.

Πρόκειται για μια μακρά διαδικασία, με πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις. Έχει αρχίσει να θυμάται το περιστατικό, αλλά ακόμα δεν μπορεί να καταθέσει» είπε ο δικηγόρος της Μίνας Αρναούτη, διαψεύδοντας παράλληλα τα δημοσιεύματα που την θέλουν να έχει πάρει χρήματα από την ασφαλιστική εταιρία.

Όπως και να έχει όλα δείχνουν ότι η μάχη και το μυστήριο γύρω από τα αίτια του ατυχήματος του Παντελή Παντελίδη συνεχίζεται...

πηγή: protothema

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση