ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Παρελθόν ο Michael Jackson από τα βραβεία του MTV

Δέσποινα Άσπρου

Τι και αν αποκαλείτουν ο “βασιλιάς της ποπ”; Μετά τις αμφιλεγόμενες αλλά συνταρακτικές λεπτομέρειες που είδαν το φως της δημοσιότητας και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν για τον τραγουδιστή μετά το αμφιλεγόμενο ντοκιμαντέρ του HBO "Leaving Neverland" που επικεντρώνεται σε καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση εναντίον του σταρ, ο Michael Jackson είναι πλέον ιστορία για τα μουσικά βραβεία του MTV. 

Όπως έγινε γνωστό, το δίκτυο αφαίρεσε ήσυχα και χωρίς εξηγήσεις το όνομα του Jackson από το βραβείο του Video Vanguard, κατά τη διάρκεια της τελετής βράβευσης που έγινε τη Δευτέρα 26/8.

 Αξίζει να θυμίσουμε πως το  MTV περιλάμβανε το όνομα του Jackson στο δελτίο Τύπου που έστειλε να ανακοινώσει την Missy Eliot ως η φετινή νικήτρια του βραβείου Vanguard – αλλά κάποιες διαφημιστικές εταιρείες απέκλεισαν το όνομά του. Το MTV έδωσε το όνομα του Michael Jackson στο βραβείο το 1991. 

Η τραγουδίστρια ωστόσο κατά τη βράβευσή της δήλωσε: «Το βραβείο Michael Jackson Video Vanguard είναι τόσο σημαντικό για μένα», πριν ευχαριστήσουμε την Janet Jackson για τη φιλία και την έμπνευσή της.

Δείτε σχετικό βίντεο πιο πάνω.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση