ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Πάσχα: Έλεγχοι σε εκκλησίες και λαμπρατζιές

Ε.Φ. και άλλοι μαζί με Αστυνομία

Της Μαρινέλλας Παναγιώτου

Την Τετάρτη (8/4) μέσω διαγγέλματος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης στην παρουσία όλων των αρμόδιων υπουργών, απευθύνθηκε προς τους πολίτες για να ενημερώσει για τις αποφάσεις που λήφθηκαν από το Υπουργικό Συμβούλιο νωρίτερα, σχετικά με την επέκταση μέχρι τις 30 Απριλίου, όλων των προληπτικών μέτρων για αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού, που ανακοινώθηκαν μέσω διαταγμάτων.

Τα δεδομένα, δεν επιτρέπουν την ερχόμενη εβδομάδα (13-19/4), η οποία είναι η Μεγάλη Εβδομάδα του Πάσχα - μια από τις μεγαλύτερες γιορτές της Χριστιανοσύνης - να βιωθεί όπως τα προηγούμενα χρόνια.

Η Αστυνομία, έχει ήδη οργανωθεί για τις επόμενες ημέρες, ώστε να αντιμετωπίσει τυχόν παραβιάσεις των διαταγμάτων και θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή όσον αφορά τις προσπάθειες και ελέγχους, ως προς την συμμόρφωση των πολιτών.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας, κ. Χρίστο Ανδρέου, με τον οποίο επικοινώνησε η ιστοσελίδα μας: «Η επιχειρησιακή ετοιμότητα θα αυξηθεί και θα γίνονται αυστηρότεροι έλεγχοι, ενώ οι καταγγελίες θα γίνονται χωρίς καμία εξαίρεση, αν και δεν είναι αυτοσκοπός».

Δείτε την συνέχεια στο 24news

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση