ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

NEWS

newsroom must

Πασχάλης Τσαρούχας προσκόμισε πέντε νέους φακέλους που αφορούν καταγγελίες για προσβολή της γενετήσιας ελευθερίας.

Ο πρόεδρος του πειθαρχικού συμβουλίου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών παρέδωσε στην εισαγγελία πέντε νέους φακέλους που αφορούν περιπτώσεις προσβολής της γενετήσιας ελευθερίας.

Οι εισαγγελείς συνεχίζουν να διεξάγουν τις έρευνες για τις υποθέσεις που βλέπουν τελευταία το φως της δημοσιότητας. Την ίδια ώρα που ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Πασχάλης Τσαρούχας προσκόμισε πέντε νέους φακέλους που αφορούν καταγγελίες για προσβολή της γενετήσιας ελευθερίας.

Ο πρόεδρος του πειθαρχικού παρέμεινε για περίπου μισή ώρα στο γραφείο του Κώστα Σπυρόπουλου, εισαγγελέα των υποθέσεων και κατά την έξοδό του είπε « Στο πλαίσιο της τακτικής πια επαφής με τον εισαγγελέα φέραμε 5 νέους φακέλους σήμερα. Η εντολή που έχουμε από τον εισαγγελέα είναι να φέρνουμε καταγγελίες που αφορούν σε προσβολή γενετήσιας ελευθερίας. Το πιθανότερο είναι να ξαναβρεθούμε. Σε ό,τι αφορά τις εργασίες στο Πειθαρχικό Όργανο του ΣΕΗ υπάρχει ένα σαφές χρονοδιάγραμμα που είμαστε υποχρεωμένοι να το τηρούμε, γιατί έχει δικαιώματα και ο καταγγελλόμενος και ο καταγγέλλων. Και πρέπει να τηρήσουμε αυστηρά τις διαδικασίες, για να είμαστε όσο πιο σωστοί τυπικά, θεσμικά. Και να έχουμε μια πλήρη εικόνα, να μην αδικήσουμε κανένα».

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ