ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Παύλος Χαϊκάλης: Δεύτερη και πιο σοβαρή καταγγελία

H απάντηση του ηθοποιού

newsroom must

Μετά την Ηλιάνα Αραβή, μία νέα καταγγελία κατατέθηκε στο ΣΕΗ για τον Παύλο Χαϊκάλη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε», η καταγγελία για τον ηθοποιό είναι πιο σοβαρή από την πρώτη καθώς ο γνωστός ηθοποιός φέρεται να κατηγορείται για απόπειρα βιασμού.

Την μαρτυρία αυτή είδαμε σε δημοσίευμα της εφημερίδας ΟΝ TIME, με συνέντευξη της κοπέλας με τίτλο «Απόπειρα βιασμού». «Κατατέθηκε η καταγγελία. Πηγή από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών μας αναφέρει ότι είναι πιο σοβαρή από την καταγγελία της Ηλιάνας Αραβή».

Η εκπομπή επικοινώνησε εκτός «αέρα» με τον Παύλο Χαϊκάλη, ο οποίος υποστήριξε ότι περιμένει να πάρει στα χέρια του τις καταγγελίες από το Σωματείο των Ελλήνων Ηθοποιών και στη συνέχεια θα αποφασίσει για την υπερασπιστική του γραμμή. Ο ηθοποιός, σύμφωνα με την εκπομπή δεν είναι μέλος του Σωματείου και γι' αυτό το λόγο υπάρχει καθυστέρηση στο να πάρει στα χέρια του τις καταγγελίες.

Η συγκεκριμένη κοπέλα είχε εμφανιστεί με τη φωνή της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1 και είχε περιγράψει τις εφιαλτικές στιγμές -πάντα όπως αναφέρει η ίδια- που έζησε στα χέρια του ηθοποιού πριν από 31 χρόνια. 

Η κοπέλα εκείνη τη περίοδο ζούσε μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της όπως ανέφερε στην ΕΡΤ και έχοντας μόλις υποβληθεί σε χειρουργείο μαστού, η 25χρονη τότε ηθοποιός συνάντησε στο σπίτι του γνωστό κωμικό με τον οποίο διατηρούσε φιλική σχέση για να συζητήσουν για μια νέα ταινία. Εκείνος, όπως ανέφερε στην καταγγελία της, της επιτέθηκε και την άφησε μόνο όταν εκείνη λιποθύμησε. η λιποθυμία της προήλθε αφού με το χέρι του τη χτύπησε σε πρόσφατη τομή που είχε από επέμβαση στο μαστό.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X