ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Παύλος Χαϊκάλης για Φιλιππίδη: «Δεν είμαστε όλοι ίδιοι»

Αυτούσιες οι δηλώσεις του.

newsroom must

Το πειθαρχικό σώμα του ΣΕΗ μετά από χθεσινή (14/06/21) συνεδρίασή του, υπό την προεδρία του Πασχάλη Τσαρούχα, αποφάσισε την Διαγραφή του Πέτρου Φιλιππίδη (ηθοποιού) από το σωματείο.

Ωστόσο όσον αφορά την υπόθεση του Παύλου Χαϊκάλη, αναμένεται να επανεξεταστεί, αναλογικά με τις καταγγελίες που του προσάπτονται.
Ενώ, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Άρη Καβατζίκη στο «Πάμε Δανάη», το Σωματείο αποφάσισε τη διαγραφή του Πέτρου Φιλιππίδη χωρίς να είναι γνωστό μέχρι αυτή τη στιγμή αν πρόκειται για οριστική ή προσωρινή διαγραφή.

Κληθείς να σχολιάσει την συγκεκριμένη απόφαση, εμφανίστηκε ο Παύλος Χαιϊκάλης στο συνέδριο, με σκοπό την ξεκαθαρίσει των καταγγελιών που έχουν γίνει εις βάρος του για σεξουαλική κακοποίηση, δήλωσε στους δημοσιογράφους « Προσήλθα μόνος στο σωματείο μας, σεβόμενος όλη την διαδικασία, όμως τον λόγο θα έχει η δικαιοσύνη στην οποία έχω προσφύγει με δική μου πρωτοβουλία γιατί πρέπει να καταλάβουν αρκετοί ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι».

Να πούμε ότι, το συμβούλιο του ΣΕΗ, εκτός από τις υποθέσεις των δύο κωμικών ηθοποιών εξετάζει και άλλες υποθέσεις που έχουν φτάσει στα χέρια τους μετά και την «έξαρση» του #metoo στην Ελλάδα

Δείτε όσα είπε ο Παύλος Χαϊκάλης:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X