ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Πέννυ Μπαλτατζή: «Με παρενοχλούσε, ενώ ήταν αγκαλιά με το 9χρονο παιδί του»

Η γνωστή τραγουδίστρια δήλωσε πως όταν δεν ήταν καθόλου γνωστή κάποιος άντρας είχε προσπαθήσει να την εξαπατήσει για να κοιμηθεί μαζί του.

Όπως φαίνεται η καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου συνέβαλε στο να ανοίξουν στόματα, καθώς είναι πόλλες οι γυναίκες που πλέον μιλούν για κάποιο περιστατικό που τους έχει συμβεί.

Ανάμεσα τους και η τραγουδίστρια Πέννυ Μπαλτατζή που μίλησε για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε από άνδρα στο ίδιο εργασιακό περιβάλλον με εκείνη.

«Μου έχουν πει ότι θα μου δώσουνε χρήματα, εργοδότης σε μαγαζί που τραγουδούσα όταν δεν ήμουν καθόλου γνωστή, για να προσθέσω στήθος και μου είπε θα με βάλει πρώτο όνομα στο Caramela. Δεν ήταν φυσικά ο εργοδότης του Caramela. Ηταν ένας άνθρωπος σε ένα συνοικιακό μαγαζί (που εργαζόταν τότε)», ανέφερε η γνωστή τραγουδίστρια.

«Έφυγα κάποια στιγμή εξαγριωμένη. Περίμενα να πάρω το μεροκάματό μου. Δεν είπα τίποτα, κρατιόμουνα τρεις μέρες για να μη δείξω ότι είχα ενοχληθεί», πρόσθεσε, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής του OPEN Ευτυχείτε.

Παράλληλα, περιέγραψε τον "πόλεμο νεύρων" και όχι μόνο που της έκανε ο συγκεκριμένος άνδρας, ενώ αποκάλυψε ότι κάποιες φορές την παρενοχλούσε ενώ ήταν παρών και ο ίδιος του ο γιος.

«Μου έκανε κι άλλα πράγματα. Έκλεινε από την κονσόλα τη φωνή μου και άλλα πολλά επειδή εγώ δεν δεχόμουν τις προτάσεις του. Ήταν παντρεμένος με παιδί. Πολλές φορές αγκαλιά με το παιδί του έλεγε πράγματα. Εννέα χρονών το παιδί του», είπε χαρακτηριστικά η ερμηνεύτρια, αφήνοντας άφωνους τους συντελεστές της εκπομπής.

«Δεν μπορώ να πω ότι κάποιος έχει πάει να με αγγίξει παρά τη θέλησή μου. Μία φορά μόνο, κάποιος έβαλε το χέρι του στο πόδι μου και όταν του είπα να σταματήσει, τελείωσε εκεί», υπογράμμισε, αναφέροντας ότι το συγκεκριμένο περιστατικό έγινε μέσα σε αυτοκίνητο από το οποίο η ίδια κατέβηκε αμέσως.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή: womantoc.gr

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση