ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Πέντε διάσημοι Έλληνες που δεν τελείωσαν ποτέ το σχολείο!

Αυτή την στιγμή είναι από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής showbiz και σημειώνουν τεράστια επιτυχία... κάτι που όμως δεν βίωσαν στα μαθητικά τους χρόνια. Ο καθένας για τους δικούς του λόγους επέλεξε να αφήσει το σχολείο, με αποτέλεσμα να μην πάρει καν απολυτήριο λυκείου. Πριν σας αποκαλύψουμε ποιοι ανήκουν σε αυτή την λίστα να σας πούμε ότι σίγουρα το μυαλό σας δεν πάει στα ονόματά τους.

Δείτε ποιοι 5 επώνυμοι Έλληνες εγκατέλειψαν το σχολείο:

1.Νίκος Οικονομόπουλος: Όσο απίστευτο και αν σας ακούγεται, σε συνέντευξή του ο Νίκος Οικονομόπουλος έχει αποκαλύψει πως δεν κατάφερε να τελειώσει το σχολείο λόγω απουσιών, ενώ από τα παιδικά του χρόνια δούλευε στο ψαράδικο του πατέρα του.

2.Έλενα Παπαρίζου:Η Έλενα Παπαρίζου έχει πει σε συνέντευξή της πως δεν έχει τελειώσει το σχολείο και πως αισθάνεται ότι έχασε κομμάτι από την παιδικότητά της. «Δούλευα από τα 17 μου – στην Α’ Λυκείου ξεκίνησε η καριέρα μου- μετά το τέλος και της Β’ Λυκείου, άρχισα να ταξιδεύω κι αυτός ήταν ο λόγος που δεν φοίτησα ποτέ στην Τρίτη τάξη του Λυκείου», ανέφερε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

3.Τάμτα: Παρά την τεράστια επιτυχία που σημειώνει σήμερα η φετινή μας εκπρόσωπος στην Eurovision, φοίτησε στο σχολείο μέχρι τη Β' γυμνασίου. Στα 14 «κλέφτηκε» κι έκανε την κόρη της.

4.Γιάννης Πλούταρχος: «Δεν τα πήγαινα καλά στο σχολείο. Είχα και μιας μορφής δυσλεξία... πήγα σε τεχνικό λύκειο, δεν μπόρεσα να προχωρήσω και τα παράτησα», εξομολογήθηκε ο Γιάννης Πλούταρχος.

5.Πάνος Καλίδης: Στην Α' γυμνασίου άφησε το σχολείο κι ο τραγουδιστής Πάνος Καλίδης για να βρει δουλειά και να είναι οικονομικά ανεξάρτητος. Όπως έχει δηλώσει, δεν το μετανιώνει επειδή στάθηκε τυχερός στη ζωή του.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση