ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

Πέντε Κύπριες μοιράζονται μαζί μας τα χειρότερα πεσίματα που τους έγιναν στο messenger

Του Δημήτρη Δερματά

Σε όλους έχει συμβεί να νιώσουμε κάποια στιγμή ότι έχουμε έμπνευση μεγάλη και πως η ποίηση ίσως είναι ένα πολύ βαθιά και καλά κρυμμένο έμφυτο ταλέντο μας.

Είναι η φάση που μόλις έχεις δει τον άνθρωπο που έχει ξυπνήσει τον Σαίξπηρ μέσα σου, κι εκεί αποφασίζεις σαν ένας σωστός γυπαετός να χτυπήσεις μέσω messenger πιστεύοντας πως η ατάκα σου είναι τόσο πρωτότυπη που θα κάνει την ίδια να έρθει με το δαχτυλίδι γάμου και να σε ζητήσει.

Και έπειτα είναι και η άλλη πλευρά, η οποία μόλις έχει λάβει το μήνυμα και αρχίζει το χαρακίρι, κρατάει τα μαλλιά της να μην πέσουνε και δεν ξέρει αν πρέπει να κλάψει ή να γελάσει.

Όπως και να ‘ναι, σημασία έχει ότι το κατάφερες! Θα της μείνεις αξέχαστος και το μήνυμά σου θα δημοσιευτεί στο madtv γιατί τέτοια έμπνευση και ταλέντα δεν πρέπει να μένουν κρυφά και να τα χαίρονται μόνο οι λίγοι.

Πέντε φοιτήτριες, λοιπόν, μάς ανοίχτηκαν και μάς είπαν ποια είναι τα πεσίματα που τους έγιναν στο messenger από επίδοξους γύπες και έμειναν ανεξίτηλα στο μυαλό τους, προκαλώντας τους όλα τα υπόλοιπα συναισθήματα εκτός από αυτό του έρωτα.

«H έχουσα δυο αγόρια περνάει καλύτερα από την έχουσα μόνο ένα.» Αυτό απάντησε ο ερωτύλος της υπόθεσης όταν η Λυδία του είπε πως είναι ήδη σε σχέση. Και κάπως έτσι εμείς μάθαμε ένα νέο ρητό και ότι τελικά στους δύο τρίτος χωράει, αρκεί να υπάρχει καλή διάθεση.

Δέσποινα

«Θέλεις να παντρευτούμε;» Μπορεί ο φίλος μας να μην έχει γνωρίσει ποτέ την Δέσποινα αλλά είναι έτοιμος και αποφασισμένος να την παντρευτεί. Από την άλλη, η Δέσποινα δεν ήθελε από τώρα τέτοιου είδους δεσμεύσεις και θα το ξανασκεφτεί πάλι σε καμιά ογδονταριά χρόνια

Aντρεάνα

«Γεια, οι φωνές στο μυαλό μου μού έλεγαν να σού μιλήσω, πάλεψα μαζί τους αλλά τελικά έχασα. Ποια είσαι εσύ; Tι κάνεις;» Τι να πούμε για αυτόν τον μεγάλο ποιητή και καλλιτέχνη; Tα λόγια είναι περιττά! Απλά η ιστορία με τις φωνές που ακούει στο μυαλό του και του λένε να κάνει πράγματα μάλλον τρομοκράτησαν την Αντρεάνα και οι φωνές στο μυαλό της τής είπαν να τον κάνει block-delete.

Μαριλένα

«Πόσο ύψος έχεις για να σε αναγνωρίσω στο café που συχνάζεις;» Ναι, αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αναγνωρίζεις κάποιον που έχεις δει μόνο από φωτογραφία. Ρωτάς για το ύψος, παίρνεις μια μεζούρα και μετά ξεκινάς για το café που συχνάζει. Keep going my friend! Ξεκίνα το μέτρημα και κάποια στιγμή θα τη βρεις!


Μαρίνα

Εκείνος της στέλνει φατσούλες χαμογελαστές. Καμία απάντηση. Της στέλνει «ti kaneiiiis?». Και πάλι καμία απάντηση. Εκείνος συνεχίζει: «Pou paeis appara mou o ippodromos einai ston Ai dometi.»  Και αυτή η σιωπή είναι που πυροδότησε στον φίλο όλη αυτή την έμπνευση παρομοιάζοντας τη Μαρίνα με ένα άγριο και όμορφο άλογο που ψάχνει τον ιππόδρομό του! Από την άλλη, η Μαρίνα δεν του έχει απαντήσει μέχρι και σήμερα. Κι εμείς απορούμε γιατί.

 ΠΗΓΗ: www.madtv.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση