ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Πέτρος Φιλιππίδης: Η απάντησή του και η «σχέση» με την Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους

Στο φως της δημοσιότητας η απολογία του στον εισαγγελέα.

newsroom must

Για πρώτη φορά μετά και τις αποκαλύψεις από τις συναδέλφους του, για απόπειρες βιασμού, καταγγελίες και ποινικές διώξεις, ο κωμικός ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης, απαντά , προσπαθώντας να καταρρίψει το κατηγορητήριο, δίνοντας μια εντελώς αντίθετη εκδοχή στα όσα εξιστορούνται.

Ειδικά, απέναντι στην καταγγελία της επίσης ηθοποιού Άννας-Μαρίας Παπαχαραλάμπους, που είχε καταγγείλει τόσο επίσημα όσο και δημόσια τον ίδιο για εκμετάλλευση του νεαρού της ηλικίας της και της ανάγκης της για εργασία, προβαίνοντας σε πράξεις που πρόσβαλαν την γενετήσιά της περιοχή.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, (Real News), το υπόμνημα του καταγγελλόμενου αφορά το γεγονός ότι η καταγγέλλουσα ηθοποιός, είχε ερωτική εμμονή μαζί του και τον παρενοχλούσε με μηνύματα και τηλεφωνήματα ενώπιον της συζύγου του.

Χαρακτηριστικά ο ηθοποιός είπε «Είχε εμμονή μαζί μου και ήταν πάντα άκρως διαχυτική… Φυσικά ποτέ δεν προσπάθησα να την προσεγγίσω ερωτικά, δε της τηλεφωνούσα βραδινές ώρες, όπως η ίδια ισχυρίζεται, ούτε της έστελνα γραπτά μηνύματα. Αντιθέτως εκείνη μου τηλεφωνούσε συνεχώς και επίμονα, ακόμα και σε περίοδο καλοκαιρινών διακοπών, που βρισκόμουν μαζί με την οικογένειά μου, κάτι το οποίο έφερνε σε δύσκολη θέση, τόσο εμένα όσο και την σύζυγό μου».

Σε συνέχεια, ρεπορτάζ τηλεοπτικού καναλιού (Mega) αναφέρει ότι ο καταγγελλόμενος, χαρακτήρισε τις κατηγορίες εναντίων του ψευδείς και ανυπόστατες, ενώ ταυτόχρονα εκφράζει και τον σεβασμό του προς την γενετήσια ελευθερία και την γυναίκα. Συγκεκριμένα, «Οι καταγγελίες εις βάρος μου είναι απολύτως ψευδείς και ανυπόστατες, τη δε τέλεση των αποδιδόμενων σε εμένα πράξεων αρνούμαι κατηγορηματικώς, καθώς ουδέποτε προέβη σε ουδεμία πράξη η οποία συνιστά κάποιο εκ των ανωτέρω αναφερόμενων αδικημάτων. Εκφράζω τον βαθύτατο σεβασμό μου στη γυναίκα και στη γενετήσια ελευθερία».

Τέλος, ο ίδιος μιλά και για τις υπόλοιπες καταγγελίες που έχουν γίνει εναντίων του, υποστηρίζοντας ότι «είναι θύμα μιας αδυσώπητης και λυσσώδους συκοφαντίας από πρόσωπα που δυστυχώς έχουν ευτελή κίνητρα να ακουστούν τα ονόματά τους στη δημοσιότητα ή/και στο θεατρικό γίγνεσθαι».

Δείτε απόσπασμα από το σχετικό ρεπορτάζ:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση