ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Πέτρος Φιλιππίδης: Πότε θα πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο

Τα νεότερα για την υγεία του

Ο Πέτρος Φιλιππίδης νοσηλεύεται από το απόγευμα της Τετάρτης 3 Φεβρουαρίου σε ιδιωτικό νοσοκομείο στο Μαρούσι. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής "Έλα χαμογέλα" ο γνωστός ηθοποιός παραμένει στο νοσοκομείο ενώ η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του. 

Ο ηθοποιός συνεχίζει να κάνει ιατρικές εξετάσεις και θα παραμείνει για όσο χρειαστεί στο νοσοκομείο ενώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ακόμα σαφής εικόνα για το πότε θα πάρει εξιτήριο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής "Έλα χαμογέλα" , ο ηθοποιός είχε κάποιο θέμα με την καρδιά του, οπότε θα πρέπει να γίνουν και άλλες εξετάσεις.

Την ίδια ώρα υπάρχει προβληματισμός στην ΕΡΤ για τη σειρά που πρωταγωνιστεί και αναμένονται αποφάσεις αφού μετά τα όσα έγιναν γνωστά και τα περιστατικά που αναφέρουν οι τρεις γυναίκες στην επίσημη καταγγελία τους, συζητιέται η "εξαφάνιση" του Πέτρου Φιλιππίδη από τη σειρά "Χαιρέτα μου τον πλάτανο".

Στελέχη του καναλιού ΕΡΤ, οι δημιουργοί της σειράς αλλά και ηθοποιοί που παίζουν σε αυτή σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν, θεωρούν ότι μετά από όλα όσα έγιναν γνωστά ο ηθοποιός είναι πλέον ανεπιθύμητο πρόσωπο.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση