ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Πέτρος Φιλιππίδης: Η απάντηση στις καταγγελίες για απόπειρα βιασμού

Εν αναμονή των εξελίξεων.

newsroom must

Εξελίξεις φαίνεται να υπάρχουν αναφορικά με την υπόθεση του γνωστού Έλληνα ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη αφού η εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών τον κάλεσε να επιχειρηματολογήσει για τις καταγγελίες που έγιναν εις βάρος του για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού, στο πρόσφατο παρελθόν.

Ο ίδιος θα παρευρεθεί περί τα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας σε κατάθεση για τις υποθέσεις που είδαν τόσο το φως της δημοσιότητας αλλά κατατέθηκαν και δικαστικώς μέσω του Πειθαρχικού Οργάνου Συλλόγου Ελλήνων Ηθοποιών. Αναμένεται ο ίδιος να λάβει προθεσμία έτσι ώστε να προετοιμαστεί με τους δικηγόρους του για την «απολογία» του.

Σε κατοπινό στάδιο ο εισαγγελικός λειτουργός πρόκειται να αποφασίσει εάν θα προχωρήσει ή όχι στην άσκηση ποινικής δίωξης εναντίων του ηθοποιού για τις κακουργηματικού βαθμού κατηγορίες.
Ταυτόχρονα ερευνώνται μια περίπτωση βιασμού και δύο άλλες περιπτώσεις απόπειρας βιασμού. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο βιασμός προέκυψε το 2008 και η υπόθεση είχε κατατεθεί ως απόπειρα όμως αναβαθμίστηκε από τον εισαγγελικό λειτουργό (από ότι φαίνεται τελέστηκε στο καμαρίνι του ηθοποιού).

Η μια εκ των 2 καταγγελιών για την απόπειρα βιασμού αναφέρει το γεγονός ότι η γυναίκα μπήκε στο αυτοκίνητο του Φιλιππίδη για να την επιστρέψει στο σπίτι της μετά από ραντεβού που είχαν για να μιλήσουν για δουλειά αλλά εκείνος την οδήγησε σε ένα αδιέξοδο δρομάκι στο Παλαιό Ψυχικό όπου και αποπειράθηκε να την βιάσει «Πάτησε το κεντρικό κλείδωμα και άρχισε να απλώνει το χέρι του πάνω μου και να μου σηκώνει το φόρεμα. Του άρπαξα τα χέρια και του είπα να σταματήσει. "Κόφ’ το! Θα σε βγάλω στα κανάλια!". Γέλαγε και χαϊδευόταν! "Τα αρχ... θα μου κλάσουν τα κανάλια!» συνεχίζοντας είπε «Τον έβλεπα να ξεφεύγει. Άνοιξε το παντελόνι και άρχισε να αυνανίζεται. Είχε ιδρώσει και ήταν απαίσιος. Του φώναζα να ανοίξει τις πόρτες. Με έπιασε από τον σβέρκο και με τράβηξε πάνω του. Ο σιχαμένος! Δεν ξέρω… Ίσως θα έπρεπε να τον δαγκώσω με λύσσα και να του κάνω ζημιά. Ούτε αυτό, όμως, άντεχα να κάνω εκείνη τη στιγμή. Έκανα πως παθαίνω κρίση. Χτυπιόμουν. Χέρια, πόδια, γόνατα, αγκώνες. Υστερία. Σοκ. Κρίση. Στην αρχή τού άρεσε. Έβαζε περισσότερη δύναμη και πόθο. "Πάρ’τον! Πάρ’τον στο στόμα", μου έλεγε σχεδόν αυτιστικά. Μετά από λίγα λεπτά, και αφού είχε δίπλα του ένα αγρίμι, άνοιξε την πόρτα και με πέταξε έξω από το αυτοκίνητο. Έπεσα με τα γόνατα. "Άντε γαμ… που θες και ρόλο!»

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αναμένουμε απαντήσεις και από τον ίδιο.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση