ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

NEWS

newsroom must

Τι αποκαλύπτει Έλληνας ηθοποιός.

Στην εκπομπή «Οδηγός καλής ζωής» βρέθηκε ο ηθοποιός Γιώργος Χρυσοστόμου, η οποία πρόκειται να προβληθεί την ερχόμενη Κυριακή (16/05/21) στην Ελλάδα, και μίλησε μεταξύ άλλων για τα προβλήματα που αντιμετώπισε με την παλινδρόμηση.

Αρχικά εξομολογείται «Μέχρι τα 18 μου είχα μια πάρα πολύ ισορροπημένη διατροφή. Ζούσα σε μια οικογένεια πολύ χριστιανική και τρεις φορές το χρόνο γινόταν η νηστεία, αυτό αμέσως έκανε αποτοξίνωση. Από τα 18 και μετά που μπήκα στη σχολή, στη Θεσσαλονίκη, και λόγω οικονομικών δυσχερειών, πήγα στο τυλιχτό για τρία χρόνια. Στο στρατό πήρα πάρα πολλά κιλά και από τα 21 και μετά που ήρθα στην Αθήνα το junk food ήταν καθημερινότητα».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by @giorgos.chrysostomou

Ενώ συνέχισε αποκαλύπτοντας τις αλλαγές που έπραξε ο ίδιος για να καλυτερεύσει τον τρόπο ζωής του, λέγοντας «Πριν δύο χρόνια έβγαλα το αλκοόλ από τη ζωή μου. Μια μέρα είπα ότι δεν θέλω να ξαναπιώ και δεν ήπια ξανά. Αυτό άρχισε αυτόματα να μου αλλάζει το βιολογικό ρολόι, να μην χρειάζεται να τρώω μετά από κάποιο ξενύχτι. Ή θα άλλαζα ζωή ή θα το έκανε ο γιατρός. Πήγα να φύγω από τη ζωή τρεις φορές στον ύπνο μου από παλινδρόμηση μετά από υπερβολική κατανάλωση φαγητού».

Δείτε τις δηλώσεις του στο πιο κάτω απόσπασμα:

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ