ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

NEWS

Η δήλωση της ηθοποιού στην συγκέντρωση καλλιτεχνών που πραγματοποιείται έξω από το υπουργείο Πολιτισμού της Ελλάδας

Αναβρασμός επικρατεί αυτή τη στιγμή έξω από το Υπουργείο Πολιτισμού, όπου έχει συγκεντρωθεί πλήθος από ηθοποιούς του ΣΕΗ και εργαζόμενους στον οπτικοακουστικό χώρο με στόχο τους την παραίτηση της υπουργού Πολιτισμού.

«Σήμερα υπάρχει μια αυθόρμητη προσέλευση έξω από το ΥΠΠΟ, ανθρώπων που ζητάμε την αξιοπρέπεια του χώρου μας, ζητάμε, όπως γράφει το τεράστιο πανώ μας "Μενδώνη παραιτήσου"» λέει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος τη Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Θεάματος Ακροάματος, (ΠΟΘΑ) Κώστας Κεχαγιόγλου.


Πηγή φωτογραφίας: ΑΠΕ-ΜΠΕ

«Ζητάμε», συνεχίζει ο ίδιος, «να υπάρχει υψηλή προστασία νομική και ηθική, για όσους αποφασίζουν να καταγγείλουν φαινόμενα καταχρηστικής συμπεριφοράς, κακοποιητικές πράξεις, όλα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Η κοινωνία είναι έτοιμη να ακούσει. Η υπουργός Πολιτισμού και ο πρωθυπουργός ολιγώρησαν».

Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, καταθέτει αυτή την ώρα στον εισαγγελέα για την υπόθεση καταγγελιών «σεξουαλικής βίας» στο θέατρο.

Κατά την διάρκεια της συγκέντρωσης, η ηθοποιός Πηνελόπη Αναστασοπούλου μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» είπε: «Γνώριζα πάνω από 20 χρόνια… Αλλά πώς μπορείς να μιλήσεις όταν κάτι δεν έχει συμβεί σε σένα τον ίδιο;» αποκαλύπτει η αγαπημένη ηθοποιός, η οποία τόνισε τα λάθη της Υπουργού σε σχέση με τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες.

 

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ