ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: H έκκλησή της προς τον κόσμο κατά του Λιγνάδη

Τι ζητάει η ηθοποιός

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ήταν μία από τις ηθοποιούς που έδωσαν το παρών τους έξω από το Υπουργείο Πολιτισμού, όπου πλήθος Ελλήνων ηθοποιών και καλλιτεχνών, ζητούσαν την παραίτηση της Υπουργού Μενδώνη.

Η Πηνελόπη ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη όταν εμφανίστηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό» κάνοντας κάποιες συγκλονιστικές δηλώσεις για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη. Η ίδια τόνισε: «Γνώριζα πάνω από 20 χρόνια… Αλλά πώς μπορείς να μιλήσεις όταν κάτι δεν έχει συμβεί σε σένα τον ίδιο;»

Η ηθοποιός δεν έμεινε απλά σε αυτή τη δήλωση, αλλά προχώρησε και σε περεταίρω ενέργειες, πιο συγκεκριμένα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η Αναστασοπούλου έκανε έκκληση στον κόσμο με τρία διαφορετικά insta stories. «Ο δικηγόρος του Λιγνάδη βρήκε λέει τη δικογραφία, τηλεγράφημα. Είναι φήμες οι μάρτυρες και τα στοιχεία λέει. Υποσχέθηκε στον πατέρα του να μην υπερασπιστεί ποτέ παιδεραστή, λέει. Πάνε να καλύψουν τα τέρατα και να αποπροσανατολίσουν… Έκκληση σε όποιον έχει βλάψει και σε όποιον έχει στοιχεία να τα παρουσιάσει τώρα. Δε διανοούμαι άλλη τροπή από την αυτονόητη. Είμαι μαζί σας. Μη φοβάστε πια», έγραψε.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X