ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Πιο Fit από ποτέ η Heidi Klum στα 48 της

Η ανάρτησή της στο Instagram.

newsroom must

Είναι πραγματικότητα, η Heidi Klum, είναι η απόδειξη ότι ακόμα και στα 48 μπορεί να εντυπωσιάσει με τον ίδιο τρόπο όλους όσους την ακολουθούν στο Instagram, μέσα από τις φωτογραφίες που ανεβάζει, δείχνοντας το καλλίγραμμο κορμί της.

Συγκεκριμένα, η αγαπημένη κριτής του ‘America’s Got Talent’ αποφάσισε να ξεκινήσει τις εορταστικές αναρτήσεις στο προφίλ της στο Instagram, ελέω και των αυριανών της (02/06/21) γενεθλίων της.

Ανεβάζοντας λοιπόν μια σειρά από φωτογραφίες, μάς δείχνει τον σύζυγό της Tom Kaulitz με τον δίδυμο αδελφό του – Bill να απολαμβάνουν τον ηλιόλουστο καιρό αλλά και την ίδια να ποζάρει με κατακόκκινο μπικίνι, τραβώντας φυσικά όλα τα βλέμματα.

Ωστόσο, αν και η ίδια έχει απενεργοποιήσει τα σχόλια από τις αναρτήσεις της, τα likes, 85.000 μπορούν να μιλήσουν από μόνα τους.
Σε άλλα νέα, να υπενθυμίσουμε ότι η Klum είναι ακόμη σε δικαστική διαμάχη με τον πατέρα της, Gunther Klum, που έδωσε το όνομα της κόρης της Leni Olumi Klum, και ο λόγος ήταν ο γάμος της με τον Kaulitz, στον οποίο ούτε καν παρευρέθηκε.

Δείτε την ανάρτηση πιο κάτω:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση