ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Ποια αγαπημένη παρουσιάστρια των 90’s παντρεύτηκε;

Δέσποινα Άσπρου

Δεκαπέντε περίπου χρόνια μετά την αποχώρησή της από το «Ευχάριστο Σαββατόβραδο» η ίδια φαίνεται πως έχει βρει τον δρόμο προς την ευτυχία. Στο Λονδίνο όπου και διαμένει μόνιμα πλέον παντρεύτηκε πρόσφατα τον άντρα της ζωής της.

Ο λόγος για την αγαπημένη παρουσιάστρια Άντζι Ρήγα η οποία παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Richard.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε η πρώην παρουσιάστρια με τον Τάσο Τρύφωνος και την Χριστιάνα Αρτεμίου στην πρωινή εκπομπή τους στο Love Fm 100.7, η ίδια αποκάλυψε πόσο χαρούμενη και ευτυχισμένη είναι αφού στην αγκαλιά του συντρόφου της έχει βρει ότι έψαχνε.

Η Άντζι αποκάλυψε στο Πρωινό του Love Fm για πρώτη φορά πώς μόνη η μόνη απαίτηση που είχε για την ημέρα του γάμου της ήταν οι καλεσμένοι της να φοράνε καπέλα.

Η ξεχωριστή τελετή διεξήχθη σε ένα σπίτι στο Λονδίνο σε στενό κύκλο, αφού όπως είπε επρόκειτο για μια γρήγορη και αυθόρμητη απόφαση με αποτέλεσμα να μην έχουν την πολυτέλεια του χρόνου για να οργανώσουν κάτι «μεγάλο». Η Άντζι ωστόσο δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να παντρευτεί ξανά τον καλό της στην Αθήνα.

Η Άντζι Ρήγα δεν δίστασε επίσης να αποκαλύψει και τον ιδιαίτερο τρόπο που της έγινε η πρόταση γάμου. Όπως η ίδια δήλωσε, ο σύντροφός της, της το είχε προτείνει έμμεσα άλλες δυο φορές στο παρελθόν. Τότε όμως δεν ήταν το σωστό timing. Μια μέρα όμως, όταν εκείνη έψαχνε κέρματα στην τζέπη του... βρήκε το δακτυλίδι και τότε χωρίς κανέναν ενδοιασμό είπε επιτέλους το «ναι»!

Στην συνέχεια η ίδια μίλησε στον Τάσο Τρύφωνος και για τον τρόπο γνωριμίας τους. Όπως αποκάλυψε επρόκειτο για διαδικτυακό dating… το οποίο τελικά προέκυψε στο πιο ωραίο ραντεβού της ζωής της, αφού στα μάτια του άγνωστου τότε άντρα, αντίκρυσε τον έρωτα της ζωής της.

Δείτε μερικές φωτογραφίες που ανάρτησε η Άντζι Ρήγα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook και ακούστε τις ηχητικές δηλώσεις της στην εκπμπή του Τάσου Τρύφωνος και της Χριστιάνας Αρτεμίου:

 

 

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS