ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Ποια είναι τα πιο δημοφιλή ελληνικά βίντεο στο Youtube για το 2018;

Αποχαιρετώντας το 2018 και έτοιμοι να υποδεχθούμε τη νέα χρονιά, οι λίστες του #YouTubeRewind ανέδειξαν πιο δημοφιλή βίντεο του Youtube στην Ελλάδα, για το 2018.

Στην κορυφή των δημοφιλέστερων μουσικών βίντεο είναι το «Λιώμα» του Κωνσταντίνου Αργυρού με πάνω από 15 εκατομμύρια views, ένα τραγούδι που αγαπήθηκε όσο λίγα και έγινε αμέσως χιτ, ενώ ακολουθεί ο Ηλίας Βρεττός με το «Φώναξέ με» και ο Γιώργος Μαζωνάκης με το «Αγαπώ Σημαίνει». 

Aκολουθεί το τραγούδι SNIK – MEDUSA με πάνω από 12 εκατομμύρια views, ενώ την πέμπτη θέση κατακτά η Ελένη Φουρέιρα και η μεγάλη επιτυχία ''Fuego'' που χάρισε στην Κύπρο την δεύτερη θέση στον διαγωνισμό της Eurovision. Aκολουθεί η Γιάννα Τερζή και το τραγούδι «Όνειρό μου» με το οποίο εκπροσώπησε την Ελλάδα στην Eurovision, ενώ στη έβδομη θέση της λίστας, βρίσκεται το τραγούδι του Πάνου Κιάμου ft SUPER SAKO, «Θέλω να σε ξαναδώ».

Το τραγούδι του Ηλία Καμπακάκη «Στα χίλια χρόνια μια φορά», καταλαμβάνει την όγδοη θέση, ενώ ακολούθως συναντάμε τον Νίκο Οικονομόπουλο με το τραγούδι «Δεν σ'αγαπάω».

Την δεκάδα συμπληρώνει η Ελένη Φουρέιρα με το ξεσηκωτικό χιτ της με τίτλο ''Caramela'', το soundtrack της ταινίας Αιγαίο SOS OST.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X