ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Ποια έκλεψε την παράσταση στην κηδεία της Thatcher;

Η 19χρονη Amanda, κόρη του γιου της Thatcher, Mark, και της εκατομμυριούχου πρώην συζύγου του από το Texas, Diane, σπουδάζει αυτή τη στιγμή Πανεπιστήμιο Richmond της Virginia. Γεννημένη στην Αμερική, έχοντας φυσικά και τη Βρετανική υπηκοότητα από τη μεριά του πατέρα της, πέρασε τα παιδικά της χρόνια στη Νότιο Αφρική σε μια πολυτελή κατοικία στο Cape Town.

Η όμορφη νεαρή ταξίδεψε από τις ΗΠΑ ειδικά για την κηδεία της πολυαγαπημένης της γιαγιάς η οποία είχε δηλώσει σε πολλές περιπτώσεις πόσο πολύ λατρεύει τα εγγόνια της, τα οποία φρόντιζε να επισκέπτεται συχνά. Τη δεκαετία του ’90 δήλωσε μάλιστα «η μεγαλύτερη ευχαρίστησή μου, είναι όταν μου στέλνουν φωτογραφίες από τα εγγόνια μου. Εκτός φυσικά από το να τα βλέπω από κοντά».

Ο δυναμικός χαρακτήρας της Amanda Thatcher είχε λάμψει από τα μαθητικά της χρόνια όταν στο σχολείο οι συμμαθητές της την ψήφισαν ως την “πιο πιθανή να αλλάξει τον κόσμο”, ενώ ταυτόχρονα θα μπορούσε να έχει και μια λαμπρή καριέρα στον αθλητισμό αφού σημείωσε μεγάλες διακρίσεις στο στίβο σε σχετικά νεαρή ηλικία. Επίσης το πάθος της για την ιππασία δεν την εγκατέλειψε ποτέ.

Το όνομα της έγινε για πρώτη φορά γνωστό όταν ο πατέρας της συνελήφθη μετά την εμπλοκή του σε ένα αποτυχημένο πραξικόπημα στην Ισημερινή Γουινέα. Σε μια πράξη που συγκίνησε τα διεθνή media η 12χρονη τότε Amanda έγραψε μια επίσημη επιστολή στον George W. Bush, τον τότε πρόεδρο των ΗΠΑ, καλώντας τον να αναλογιστεί τη δική του σχέση με τις κόρες του και να συνειδητοποιήσει τον πόνο και την αγωνία της δικής της οικογένειας. O Bush δεν της απάντησε ποτέ.

Η χριστιανική της πίστη παίζει μεγάλο ρόλο στη ζωή της και οι θρησκευτικές αναφορές που έκανε στον επικήδειο διαβάζοντας με φωνή γεμάτη συναίσθημα την «επιστολή προς Εφεσίους» την έκαναν να λάβει διθυραμβικές κριτικές, αφού κάποιοι μιλούν ήδη για ένα ανερχόμενο αστέρι στη πολιτική.

Τα βρετανικά και διεθνή μέσα σχολίασαν επίσης θετικά την κομψή εμφάνισή της στην κηδειά, αλλά και τη φυσική της ομορφιά την οποία συγκρίνουν με αυτή της Pippa Middleton . Φορώντας ένα απλό μαύρο παλτό και μαύρο καπέλο, αλλά και τον χαρακτήρα της με ιδιαίτερες αναφορές να γίνονται στο χαμηλό προφίλ το οποίο διαλέγει να διατηρήσει η νεαρή η οποία έχει στεφθεί ήδη με τον τίτλο της  “Σιδηράς Εγγονής”.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση