ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

Ποια φίλη της Οικονομάκου δεν πήγε στο bachelorette της;

Δέσποινα Άσπρου

Ενα υπέροχο bachelorette party έζησε η Αθηνά στην Μύκονο, με τα στιγμιότυπα να κατακλύζουν το timeline του Instagram μας! Και μπορεί όλοι να έχουμε δει έστω και μια εικόνα, ωστόσο ελάχιστοι είναι αυτοί που παρατήρησαν ότι μια από τις φίλες της γνωστής ηθοποιού έλειπε.
 
Πριν όμως σου αποκαλύψουμε την ηχηρή απουσία, να υπενθυμίσουμε ότι κατά την διάρκεια του bachelorette όλες φόρεσαν το ίδιο outfit: που περιλάμβανε σορτσάκια, φλοράλ μπλούζες και καπέλα ζωγραφισμένα στο χέρι.
 
Στο bachelorette, όπως ήδη σου έχουμε πει, ήταν οι φίλες της Βάσω Λασκαράκη, Νικόλ Παναγιώτου (οι οποίες μαζί με την επιστήθια φίλη του Φίλιππου Μιχόπουλου, Εύη Πρεβενά θα είναι οι νονές του μικρού Μάξιμου), η επιχειρηματίας Χριστίνα Κοντοβά, η δημοσιογράφος Πένυ Θωμοπούλου, η συνεργάτιδά της στο Allover by Athina Oikonomakou Κωνσταντίνα Βασιλείου αλλά... έλειπε η κουμπάρα της! Ο λόγος για την Νίκη Παλιδαράκη, η οποία δεν μπόρεσε να παραβρεθεί λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων!
 
Αυτό βέβαια δεν αλλάζει την σχέση τους, καθώς οι δυο τους είναι πολύ αγαπημένες και ένας λόγος που διατηρούν την στενή τους φιλία είναι το ότι η μια, καταλαβαίνει την άλλη!

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση