ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Ποια παραλία της Κύπρου είναι η τρίτη δημοφιλέστερη στο Instagram;

Το Nissi Beach εξακολουθεί να κατέχει την 3η θέση ως η δημοφιλέστερη και πολυφωτογραφημένη παραλία της Ευρώπης στο Instagrram.

Με 124,910 φωτογραφίες η παραλία του Νissi Beach συνεχίζει να κατέχει την 3η θέση ως η πιο δημοφιλέστερη και πολυφωτογραφημένη παραλία Ευρώπης στο instagram σύμφωνα με δεύτερη έρευνα που έχει γίνει στα μέσα της χρονιάς από τον γνωστό ιστότοπο Globehunters, ενώ στις πρώτες εξήντα θέσεις συνεχίζουν να φιγουράρουν τρεις ακόμη παραλίες της Επαρχίας Αμμοχώστου – το Fig Tree Bay στην 20η θέση, ο Κόννος στην 40η και η παραλία Μακρόνησος στην 53η θέση.

Ο Πρόεδρος της Εταιρείας Τουριστική Ανάπτυξης και Προβολής της Επαρχίας Αμμοχώστου, Δήμαρχος Αγίας Νάπας κ. Γιάννης Καρούσος εξέφρασε την ικανοποίησή του που οι παραλίες της Επαρχίας Αμμοχώστου συνεχίζουν να διακρίνονται και να κρατούν τα σκήπτρα στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

«Οι διαδοχικές διακρίσεις συνέχισε αποδεικνύουν περίτρανα ότι οι παραλίες μας εξακολουθούν να είναι δημοφιλείς» και αυτό επισήμανε «είναι αποτέλεσμα της σωστής διαχείρισης που γίνεται στις παραλίες μας τα τελευταία χρόνια και οι αλλαγές που εφαρμόσαμε όπως η ίδια διαχείριση και η αναβάθμιση των υπηρεσιών και των υποδομών».

ΠΗΓΗ: kathimerini.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X