ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Ποια ζευγάρια φεύγουν από τη «Μουρμούρα»;

Κατάφερε, μέσα από ένα πολύ απλό format που είναι η καθημερινότητα των ζευγαριών της διπλανής πόρτας, να είναι μια άκρως επιτυχημένη σειρά, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο. Η σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» του Alpha βρισκόταν ψηλά στην τηλεθέαση για τέσσερις σεζόν. Ειδικά στις δυο πρώτες «έσκιζε».

Μετά, όταν αποχώρησε το νεαρό ζευγάρι και έγιναν κάποιοι πειραματισμοί με καινούργια ζευγάρια, κάπου άρχισε να χάνει έδαφος. Γι’ αυτό και οι συντελεστές προχώρησαν σε αλλαγές. Το ίδιο θα κάνουν και φέτος, αφού δυο ζευγάρια θα αποχωρήσουν. Έτσι σύμφωνα με τις Τηλεώρες, τέλος στη «Μουρμούρα» θα πουν οι Σίμος και Λένα, που ενσαρκώνουν οι Κωνσταντίνος Πλεμμένος και Φωτεινή Αθερίδου και ο Διονύσης με τη Νικολέτα που υποδύονται ο Γιώργος Χρυσοστόμου με τη Νάντια Κοντογεώργη.

Η είδηση δεν ήρθε σαν «κεραυνός εν αιθρία», και είναι πλέον επίσημο, αφού στο τέλος της προηγούμενης βδομάδας ανακοινώθηκε στους ηθοποιούς πως οι ήρωες θα ολοκληρώσουν την παρουσία τους στη σειρά με το τέλος της φετινής σεζόν. Βέβαια, η απόφαση αυτή είναι δικαιολογημένη, καθώς οι ήρωες των δύο αυτών ζευγαριών δεν κατάφεραν να κερδίσουν τους τηλεθεατές, όπως ο Μηνάς με τη Βούλα (Αντώνης Αντωνίου και Ελένη Κοκκίδου) και ο Ηλίας με τη Μαρίνα (Βλαδίμηρος Κυριακίδης και Δάφνη Λαμπρόγιαννη) που παραμένουν… σταθερές αξίες της σειράς από την πρώτη σεζόν. Για την Κύπρο υπενθυμίζουμε ότι θα ενταχθεί ένα αμιγώς κυπριακό ζευγάρι που θα υποδύεται η Χριστιάνα Αρτεμίου και ο Μιχάλης Σοφοκλέους, ΚΆΤΙ που, όμως, δεν θα προβάλλεται στην Ελλάδα.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση