ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Ποιες είναι οι 22 καλλονές του Star Κύπρος 2016

Οι συμμέτοχες των φετινών καλλιστείων ήταν πολλές, όμως μόνο 22 κορίτσια κατάφεραν να ξεχωρίσουν και να προχωρήσουν στα live που θα αναδείξουν την Star Κύπρος 2016.

Γνωρίστε καλύτερα τις διαγωνιζόμενες που θα δούμε να διεκδικούν το στέμμα από την Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου, με παρουσιάστρια την Κωνσταντίνα Ευριπίδου.

Φωτεινή Γιάγκου
Ύψος : 1, 70 Ηλικία : 21 ετών
Κριός στο ζώδιο, σπουδάζει Δημόσιες Σχέσεις, Διαφήμιση και Μάρκετινγκ .Της αρέσει το καλό φαγητό και απολαμβάνει ιδιαίτερα να βρίσκεται στην κουζίνα. Στον ελεύθερο της χρόνο της αρέσει να βλέπει ταινίες και να ακούει μουσική. Έχει δηλώσει πως ο χώρος της μόδας την ενθουσιάζει αφού σε κάθε φωτογράφιση ή πασαρέλα σου δίνεται η ευκαιρία να μεταμορφωθείς σε κάποιον άλλο χαρακτήρα.

Χριστίνα Λεοντίου
Ύψος : 1,65 Ηλικία : 21 ετών
Έχει σπουδάσει fashiondesign και makeupartist. Το αγαπημένο της μοντέλο είναι η AdrianaLima και η EmilyRarajkowski. Όνειρο της είναι να ταξιδέψει σε ολόκληρο τον κόσμο και να βοηθήσει οικογένειες που το έχουν ανάγκη.

Στεφανία Χριστοδούλου
Ύψος: 1,73 cm Ηλικία: 21 ετών
Είναι κοινωνική και χαρούμενη σαν άτομο. Τελειόφοιτη στο Τμήμα «Ηλεκτρονικών Mηχανικών και Μηχανικών υπολογιστών». Επίσης κάνει και την διπλωματική της. Ασχολείται με τον χώρο του modeling εδώ και ένα χρόνο, έχει συμμετάσχει σε διάφορα fashionshows και φωτογραφίσεις.

Στέφανη Μέρχη

Ηλικία 23 ετών Ύψος 1,65

Σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων. Έχει το δικό της fashionblog. Της αρέσουν τα βιβλία, οι ρομαντικές και οι ταινίες δράσης, ο αθλητισμός και γενικά ότι περιστρέφετε γύρω από την μόδα. Ξοδεύει τον περισσότερο της χρόνο στην δουλειά αλλά και στην διασκέδαση. Θα χαρακτήριζε τον εαυτό της τελειομανή, πεισματάρη και ευαίσθητο.

Σοφία Τανίδου
Ύψος 1,70 Ηλικία 16
Γεννήθηκε στην Ρωσία και τα τελευταία 16 χρόνια μένει στην Κύπρο. Ασχολείται με το modeling και με την χειροσφαίριση επαγγελματικά. Στον ελεύθερο της χρόνο ζωγραφίζει και ακούει μουσική.

Παυλίνα Θεοδώρου
Ύψος 1, 67 Ηλικία 17 ετών
Δίδυμος στο ζώδιο. Από μικρή ασχολείται με τον χορό, το κολύμπι, το μπαλέτο και την τέχνη. Το κρυφό της όνειρο είναι να ασχοληθεί με τον χώρο του modeling.

Ντανιέλα Καστάνο
Ύψος 1,70 Ηλικία 22 ετών
Σπουδάζει Οδοντιατρική στο τέταρτο έτος στην Ισπανία. Μιλά 3 διαφορετικές γλώσσες Ελληνικά, Αγγλικά και Ισπανικά. Στην ζωή της το ποιο σημαντικό είναι η οικογένεια και οι φίλοι τις.

Νατάσα Νικόλαου
Ύψος 1.71 : – Ηλικία : 21 ετών
Από την ηλικία των 10 μέχρι την ηλικία των 18 ασχολήθηκε με τον στίβο. Στον ελεύθερο της χρόνο ασχολείται με τη γυμναστική και της αρέσει να μαγειρεύει για τους φίλους της. Από μικρή ονειρευόταν να γίνει αεροσυνοδός.

Μικαέλλα Κωνσταντίνου
Ύψος 1.70 : – Ηλικία : 22 ετών
Κατάγεται από τη Λευκωσία. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται επαγγελματικά με το modeling. Είναι απόφοιτη ως Δασκάλα Προδημοτικής Εκπαίδευσης. Της αρέσει πολύ η γυμναστική, τα ταξίδια και ο χώρος της μόδας.

Κατερίνα Δημητρίου

Ηλικία 21 ετών Ύψος 1,67
Κατάγεται από την Πάφο , ασχολείται με το μόντελινγκ και παράλληλα δουλεύει. Τα χόμπι της είναι το τρέξιμο και η μουσική, λατρεύει πολύ τα ζώα και γι’αυτό ασχολείται με τα Dogshows.

Έλενα Τσελεπή
Ύψος 1,74 Ηλικία 22 χρονών
Σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας Διαιτολογία και Διατροφολογία. Της αρέσει ο χορός και έχει κάνει μπαλέτο για 12 χρόνια. Είναι φιλόζωη με ιδιαίτερη αγάπη στους σκύλους. Λατρεύει τα ταξίδια γιατί της αρέσει να γνωρίζει νέους ανθρώπους και πολιτισμούς. Ο κόσμος της μόδας την συναρπάζει για αυτό και ασχολείται περίπου ένα χρόνο. Έχει συμμετάσχει σε επιδείξεις μόδας και φωτογραφίσεις.

Έλενα Μωυσή
Ύψος 1,65 Ηλικία 21 ετών
Είναι λάτρης της υγιεινής διατροφής . Όνειρο της είναι να ανοίξει μια δική της boutique με ρούχα και να συνεργαστεί με Σχεδιαστές Μόδας. Θαυμάζει την Andriana Lima και την Doutzen Kross.

Βασιλική Δημήτριου
Ύψος 1,74 Ηλικία 23 ετών
Στον ελεύθερο της χρόνο ασχολείται με τον Kong Fu και το modeling . Ερασιτεχνικά ασχολείται με το θέατρο και την μουσική. Έχει σπουδάσει γραμματειακές σπουδές στο intercollege και τώρα παρακολουθεί μαθήματα αισθητικής. Έχει λάβει μέρος σε fashion shows και το αγαπημένο της μοντέλο είναι η Kate moss.

Άρτεμις Χαραλάμπους
Ύψος 1,67 Ηλικία 20 ετών
Βρίσκεται στο τρίτο έτος σπουδών στο Τμήμα Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Κύπρου και παράλληλα δουλεύει ως promoter. Στον ελεύθερο της χρόνο πέρα από το να βλέπει τους φίλους της, της αρέσει να διαβάζει βιβλία κυρίως προσωπικής ανάπτυξης. Μέχρι τα 18 της ασχολήθηκε με την κολύμβηση, το θέατρο και τον χορό.

Ντάρια Εροχίνα
Ύψος 1,78 Ηλικία 22 ετών
Γεννήθηκε στην Ρωσία και από την ηλικία των 8 χρόνο διαμένει στην Κύπρο. Σπουδάζει Σχεδιάστρια Εσωτερικού χώρου. Στον ελεύθερο της χρόνο ασχολείται με την ζωγραφική.

Ανδριάνα Σάββα
Ύψος 1.70 : – Ηλικία : 18 ετών
Σπουδάζει αισθητική στο Cyprus College και παράλληλα εργάζεται σε μια καφετέρια. Ασχολείται εδώ και 3 χρόνια με το χώρο του modeling.

Anna Grajdian
Ύψος 1,84 cm Ηλικία 20 ετών
Κατάγεται από την Μολδαβία και μένει μόνιμα στην Κύπρο. Είναι 20 ετών και ασχολείται επαγγελματικά με το modeling εδώ και 3 χρόνια. Είναι λάτρης της καλής παρέας και καλής μουσικής. Είναι επικοινωνιακή και δεν το κρύβει.

Alexandra Maciejewska
Ηλικία 21 ετών Ύψος 1,68
Της αρέσει να διαβάζει βιβλία , το αγαπημένο της είναι το ‘Σπίτι διπλά στο ποτάμι’. Είναι κοινωνική και φιλόζωη. Της αρέσουν οι εκδρομές με την οικογένεια και τους φίλους της.

Αντριάνα Χριστοδούλου
Ύψος 1,68 Ηλικία 20 ετών
Γεννήθηκε στην Λάρνακα, και έζησε τα παιδικά της χρόνια στον Πρωτάρα. Είναι φοιτήτρια νομικής στο Uclan Cyprus. Από τα δώδεκα της χρόνια άρχισε να ασχολείται με την μουσική, την κλασσική κιθάρα. Έπειτα ξεκίνησε λατινικούς χορούς όπου εκεί έμαθε ότι ο χορός αποτελεί πηγή έκφρασης και στην μετέπειτα της πορεία, ανακάλυψε πως αυτό που την ελκούσε πραγματικά ήταν το Modelling.

Αντριάνα Κυριακίδου
Ύψος 1,65 Ηλικία 17 ετών
Κατάγεται από την Λευκωσία και είναι απόφοιτη δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Ασχολείται με την ολυμπιακή γυμναστική, τον χορό, και είναι λάτρης των ζωών. Όνειρο της είναι να γίνει ηθοποιός.

Άννα Danesh
Ύψος 1,73 Ηλικία 18 ετών
Κατάγεται από την Περσία και μένει στην Κύπρο 17 χρόνια. Στον ελεύθερο της χρόνο ασχολείται με το γυμναστήριο και το μπαλέτο.

Ειρήνη Ασιαλέμ
Ύψος 1.65 Ηλικία 19
Κατάγεται από την Λεμεσό. Μιλάει ελληνικά και αραβικά. Ασχολείται με την ζωγραφική, την αγιογραφία, κα την ιππασία. Της αρέσει ο χορός και το modeling.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση