ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Ποιοι τα έβαλαν με την κριτική επιτροπή του «DanSing»

Το 8ο live του φιλανθρωπικού show του Mega επεφύλαξε μεγάλες εκπλήξεις στην παραγωγή, το κοινό αλλά και στους τηλεθεατές.

Όλα άρχισαν όταν ο Δημήτρης Σούγλης και η Φλώρα Κωνσταντίνου τελείωσαν το διαγωνιστικό τους κομμάτι στο τραγούδι και περίμεναν την κριτική της επιτροπής.

Τότε ο Νίκος Μουρατίδης είπε πως η δασκάλα φωνητικής του δημοσιογράφου ήταν παράφωνη.

Ο Δημήτρης Σούγλης υπερασπίστηκε το ντουέτο του βάζοντας στη θέση του τον αυστηρό κριτή. Και εκεί που πιστεύαμε ότι αυτό ήταν και τελείωσε, ήρθε η σειρά του ηθοποιού Κώστα Σχοινού να τραγουδήσει μαζί με την Ευγενία Μπαλάφα.

Οι διαγωνιζόμενοι επέλεξαν να τραγουδήσουν το «Η δική μου η πατρίδα». Αμέσως μετά τα σχόλια της κριτικής επιτροπής και της Εύης Δρούτσα απέναντι στον ηθοποιό θεωρήθηκαν άκρως προσβλητικά, φέρνοντάς τον σε πολύ δύσκολη θέση.

Η συγκεκριμένη αντιπαράθεση έφερε σε αμηχανία τη Χριστιάνα Αριστοτέλους η οποία προσπαθούσε να επιβάλει την τάξη, καθώς η λογομαχία μεταξύ διαγωνιζόμενου και κριτικής επιτροπής είχε ξεφύγει.

Σύμφωνα με πληροφορίες εκείνη τη στιγμή το τηλεφωνικό κέντρο του Mega δέχθηκε δεκάδες κλήσεις από τους τηλεθεατές, οι οποίοι πήραν το μέρος του ηθοποιού.

Όλα αυτά λίγο πριν το τέλος του «DanSing for You 2», όπου την έξοδο είδαν η Ντόρις Κυριακίδου και ο παρτενέρ της Αντώνης Σαράλης στο χορό και στο τραγούδι η Μαριλένη Σταύρου και ο Τεύκρος Νεοκλέους.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση