ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Ποιος ευθύνεται για το λάθος στον τελικό του Star Κύπρος;

Σε ένα live show, ειδικά όταν διαρκεί τόσες ώρες, γίνονται πολλά! 

Ο χθεσινός λαμπερός τελικός του Star Κύπρος εκτός από ομορφιά. κομψότητα, μουσική και χαμόγελα στο τέλος είχε και γκρίνιες. Ένα λάθος από την παραγωγή του show ήταν αρκετό για να βάλει φωτιά στα social media και να γίνει no1 trend στο twitter.

Μια αναδρομή πίσω στο χρόνο έφερε στη σκηνή των καλλιστείων τις Star Κύπρος και Miss Κύπρος μέχρι το 2004! Ως γνωστόν το 2004 είναι η χρονιά της Κωνσταντίνας Ευριπίδου και όλοι περίμεναν να τη δουν ξανά με το στέμμα της Miss Κύπρος. Όμως ο εκφωνητής έκανε λάθος και ανήγγειλε την παρουσιάστρια του Megaone ως Star Κύπρος. 

Φυσικά αυτό δεν έμεινε έτσι από τους τουιτεράδες οι οποίοι σχολίασαν καυστικά το λάθος που έγινε, ενώ το περιστατικό φαίνεται να ενόχλησε την Star Κύπρος 2016, Έλενα Χατζηδημητρίου, η οποία με post της στο Facebook έδειξε την δυσαρέσκειά της για το γεγονός.

Σύμφωνα με πληροφορίες η παρουσιάστρια δεν είχε ιδέα για το σπικάζ και έχει μπλεχτεί χωρίς λόγο σε όλη αυτή την ιστορία, ενώ ήμερα στις 16.00 στο «Όλα για σένα» θα δοθεί η απάντηση για το περιβόητο λάθος! 

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση