ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Ποιος θα βαφτίσει την Lilibet-Diana;

Όσα αναφέρει το νέο δημοσίευμα.

newsroom must

Η μικρή κόρη του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, ήρθε στον κόσμο στις 4 Ιουνίου 2021 και έχουν ήδη γραφτεί πολλά για εκείνη, από την επιλογή του ονόματός της, μέχρι την υπηκοότητά της.

Ένα, εκ γενετής δυναμικό μωρό, οφείλει να έχει μια πολύ δυναμική και διάσημη νονά, αφού σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα, έχει ήδη αποφασιστεί να είναι μια πολύ γνωστή φυσιογνωμία, από το πρόσφατο παρελθόν της οικογένειας.

Έτσι, με βάση την ‘The Sun’, νονά της μικρής Lilibet-Diana πρόκειται να είναι η Oprah Winfrey, αφού μετά και την συνεργασία της με τους Sussex φαίνεται να έχουν δυναμώσει πολύ οι σχέσεις τους, ενώ μοιάζει να είναι η ιδανική επιλογή για αυτούς αφού μοιράζεται τις ίδιες αξίες μαζί τους και μένει αρκετά κοντά, κάτι που δίνει μια σιγουριά στην ζωή της μικρής.

Με τον δημοσιογράφο να αναφέρει, «Εάν κάποιος από τους νονούς είναι η Oprah- και δεν λέω ότι είναι -τότε μπορεί να καταλάβει κανείς γιατί θα ήθελαν να το κρατήσουν μυστικό γιατί ακόμα και το γεγονός ότι η Oprah τους πήρε συνέντευξη ήταν ήδη αμφιλεγόμενο από μόνο του».

Ενώ, ταυτόχρονα όπως έγινε και με την βάφτιση του μικρού Archie, δεν πρόκειται να διαρρεύσει το όνομα των νοννών των παιδιών τους αφού οι Sussex αρέσκονται στο να μην δημοσιεύουν πολλά πράγματα για την προσωπική τους ζωή.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση