ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Πωλείται σε δημοπρασία το μπλε ποδήλατο της Diana

Είχε ξαναπουληθεί το 2018 για 9,200 λίρες

newsroom must

Το αγαπημένο ποδήλατο της Πριγκίπισσας Diana πρόκειται να πωληθεί σε δημοπρασία, όπως κατά καιρούς πωλούνται και διάφορα άλλα κειμήλια που άφησε πίσω της η αδικοχαμένη πριγκίπισσα.

Το ίδιο ήταν «σημείο καμπής» τον καιρό που ήταν ζευγάρι με τον Πρίγκιπα Κάρολο και θεωρείτο «το ποδήλατο της ντροπής» αναγκάζοντάς την να το πουλήσει. Τώρα αναμένεται να αγοραστεί για τουλάχιστον 10 χιλιάδες Λίρες μέσω του οίκου δημοπρασίας Burstow&Hewett.

Η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί στις 28 Απριλίου 2021 και οι υπεύθυνοι δηλώνουν πως «Το ποδήλατο είναι ένα σύμβολο της καταπίεσης που βίωσε η Diana ως μέλος της βασιλικής οικογένειας, γι’ αυτό έχει ονομαστεί το ποδήλατο της ντροπής».

Για την ιστορία, το συγκεκριμένο ποδήλατο χρησιμοποιείτο από την Πριγκίπισσα όταν έμενε στο διαμέρισμά της στο Earl’s Court και δούλευε σαν νταντά. Τότε η ίδια, φημολογείται ότι το χρησιμοποιούσε καθημερινά για να πάει στη δουλειά της. Δυστυχώς όμως θεωρήθηκε «ακατάλληλο για μια πριγκίπισσα» όταν αποφασίστηκε ο γάμος της με τον Κάρολο κι έτσι αναγκάστηκε να το πουλήσει.

Το ίδιο είναι σε χρώμα μπλε, μάρκας Raleigh και είχε ξαναπουληθεί το 2018 για 9,200 λίρες, όμως αυτή τη φορά μετά και την συνέντευξη των Sussex’s αλλά και την σειρά του Netflix “The Crown” όπως αναφέρουν και οι ιθύνοντες της δημοπρασίας αναμένεται να πουληθεί για πολύ περισσότερα «Της πήραν κάτι που αγαπούσε πολύ και έλεγχαν το δημόσιο προφίλ της για μια φήμη του τι σημαίνει να είσαι μια κυρία της βασιλικής οικογένειας».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X