ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Πώς οι Cambridges προστατεύουν τον πρίγκιπα George;

Οι ανησυχίες όσον αφορά τη διαδοχή του θρόνου.

newsroom must

Είναι λογικό, η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William να ανησυχούν αρκετά για την σωματική ακεραιότητα αλλά και τις κοινωνικές συναναστροφές των παιδιών τους, όχι μόνο όπως λογικά όλοι οι γονείς ανησυχούν, αλλά και γιατί αναθρέφουν τους επόμενους διαδόχους του Βρετανικού θρόνου.

Έτσι, σύμφωνα με τα νέα δημοσιεύματα, οι δύο αγχώνονται λίγο περισσότερο για το μέλλον του πρίγκιπα George καθώς είναι – μετά τον πατέρα του- πρώτος στη σειρά διαδοχής. Με το ‘Us Weekly’ να αναφέρει ότι γνωρίζουν πολύ καλά πως ο γιός τους μεγαλώνει σε μια εντελώς διαφορετική πραγματικότητα από αυτή που βίωναν εκείνοι όταν μεγάλωναν, καθώς ταυτόχρονα καλείται να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν όλα τα βασιλικά μέλη πλέον.

Χαρακτηριστικά, το δημοσίευμα αναφέρει, «Μεγαλώνει σε μια διαφορετική εποχή από αυτή των γονιών του. Τα πράγματα έχουν αλλάξει. Δεν υπήρχαν social media ή trolls στο διαδίκτυο όταν ο William και η Kate ήταν παιδιά». Ενώ μια άλλη πηγή αναφέρει, πως ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge έχουν προσαρμόσει την ανατροφή των παιδιών τους, με τέτοιο τρόπο ώστε να προστατευτούν ως μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Όσον αφορά την πρόσφατη εμφάνισή του στον τελικό του Euro το δημοσίευμα επισημαίνει, «Νιώθουν ότι είναι απαραίτητο να προστατεύσουν τον George, τη Charlotte και τον Louis από τα φώτα της δημοσιότητας και σκέφτονται πολύ τις δημόσιες εμφανίσεις που κάνουν. Η Kate και ο William είναι επιλεκτικοί για τις εκδηλώσεις που πηγαίνει ο George».

Καταλήγοντας, αναφέρει ότι οι Cambridge’s προσπαθούν να τον μεγαλώσουν ζώντας μια φυσιολογική παιδική ηλικία, και «Δεν τον φωνάζουν πρίγκιπα George στο σχολείο, απλά τον ξέρουν ως George, και κάνει παρέα με παιδιά της ηλικίας του» αναφέρει το άρθρο ενώ τονίζει πως οι γονείς του «δεν του δίνουν ακριβά δώρα ή τον κακομαθαίνουν. O George στρώνει μόνος του το κρεβάτι του κάθε πρωί. Όλα τα παιδιά έχουν καλούς τρόπους και λένε ευχαριστώ και παρακαλώ πάντα».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση