ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Πόσα εκατομμύρια μαζεύτηκαν από τα πρόστιμα για κορωνοϊό;

Δείτε τα συνολικά ποσά.

Η Καθημερινή

kathimerini.com.cy

Από την αρχή της εφαρμογής των μέτρων για την πανδημία του κορωνοϊού, δηλαδή από τις 28/3/2020, μέχρι και τις 30/05/2021 έχουν εκδοθεί συνολικά 36,852 εξώδικες ειδοποιήσεις, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία από την Αστυνομία. Τα εξώδικα πρόστιμα αφορούσαν 35,693 πολίτες και 1,159 υποστατικά, τα οποία προέβησαν σε παραβάσεις του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου.

Οι εξώδικες ρυθμίσεις που εκδίδονται σε πολίτες από την Αστυνομία για αδικήματα που αφορούν τον περί Λοιμοκάθαρσης Νόμο, θυμίζουμε ότι είναι €300. Με μια απλή πράξη στην υπολογιστική μηχανή, το συνολικό ποσό από τα… κορωνοεξώδικα, «αγγίζει» τα δέκα εκατομμύρια. Συγκεκριμένα, το ποσό αυτό είναι, 10.707.900,00 ευρώ.

Όσον αφορά στα υποστατικά, το μεγαλύτερο ποσό που επιβλήθηκε σε εξώδικη ρύθμιση, είναι αυτό των €16,000 για παραβιάσεις των προνοιών του σχετικού διατάγματος για δεύτερη φορά.

Θυμίζουμε επίσης ότι, μια εξώδικη ρύθμιση που αφορά τον Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμο μπορεί να πληρωθεί διαδικτυακά μέσω της Ιστοσελίδα www.jccsmart.com εντός 15 ημερών για το ποσό που αναγράφεται στο εξώδικο και από την 16η ημέρα μέχρι και την 30η ημέρα με επιβάρυνση 50%, όπως γίνεται με όλες τις εξώδικες ρυθμίσεις.

Αν δεν πληρωθεί εντός του χρονικού ορίου των 30 ημερών, σχηματίζεται φάκελος, ο οποίος καταχωρείται ενώπιον Δικαστηρίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση