ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Πόσα χρήματα παίρνει η Μενεγάκη για το κάθε post που κάνει στο instagram;

Well, οι περισσότεροι από εμάς θέλουμε περίπου τέσσερις μήνες για να τα κερδίσουμε

Δέσποινα Άσπρου

Η Ελένη Μενεγάκη είναι ένα πρόσωπο που σίγουρα δεν χρειάζεται συστάσεις. Καθ’ όλη την διάρκεια της πορείας της στην τηλεόραση κατάφερε να αγαπηθεί όσο λίγες και δίκαια, σήμερα να κατέχει τον τίλτο της "βασίλισσας" της ελληνικής τηλεόρασης.

Όπως πληροφορηθήκαμε πριν από περίπου ένα χρόνο, η πετυχημένη καριέρα της όλα αυτά τα χρόνια είχε ως αποτέλεσμα να αμείβεται με περίπου 2 εκατομμύρια τον χρόνο! Αυτό φυσικά είναι γνωστό. Αυτό όμως πολλοί αναρωτιούνται σήμερα με αφορμή την απόφασή της να εγκαταλείψει τον Alpha μετά από 15 χρόνια κοινής πορείας και το ενδεχόμενο να μην βρεθεί σε κάποιο άλλο κανάλι την επόμενη σεζόν, είναι πόσο χρήματα βγάζει μέσα από ένα της post στο Instagram και αν είναι δυνατόν να ζήσει με αυτά τα χρήματα! Όπως μπορείτε να φανταστείτε η απάντηση είναι καταφατική.

Όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα του Vanda’s blog, η Ελένη Μενεγάκη για να ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία από έναν πελάτη της και να κάνει μια απλή αναφορά στο όνομα του ζητάει... τουλάχιστον 5 χιλιάδες ευρώ! Ω, ναι. Καλά διαβάσατε. Αν και σαφώς το ποσό είναι μεγάλο και οι περισσότεροι από εμάς χρειαζόμαστε 3-4 μήνες δουλειάς για να το κερδίσουμε, παραδεχόμαστε πως η Ελένη δεν είναι τυχαία... οπότε μάλλον αξίζει τα λεφτά της και με το παραπάνω.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by @elenimenegaki on

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by @elenimenegaki on

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by @elenimenegaki on

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X