ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Ο William έκανε πάρτι ενώ η Kate ήταν σε καραντίνα

Σίγουρα δεν έδειξε και το πιο στοργικό του πρόσωπο απέναντί της.

newsroom must

Χωρίς σταματημό τα σχόλια που βράζουν τις ανησυχίες για αναταράξεις στο παλάτι, καθώς μετά και το γεγονός ότι η Δούκισσα του Cambridge βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό, ο πρίγκιπας William επέλεξε να κρατήσει μια στάση που σίγουρα κανείς δεν περίμενε.

Χαρακτηριστικά, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, ο ίδιος, επέλεξε αντί να δείξει το στοργικό του πρόσωπο και να μείνει μαζί της, διοργάνωσε ένα πάρτι για τσάι στον κήπο του παλατιού, πυροδοτώντας αντιδράσεις.

Συγκεκριμένα, αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι την περασμένη Δευτέρα (05/07), η Kate μπήκε σε απομόνωση μετά την έκθεσή της με άτομο που βρέθηκε θετικό στον ιό, ενώ ταυτόχρονα ο William φιλοξένησε το NHS Big Tea soiree στους κήπους του Buckingham Palace στο Λονδίνο, για να τιμήσει το προσωπικό της Εθνικής Υπηρεσίας για τους εργαζόμενους της πρώτης γραμμής.

Από τα πλάνα, βλέπουμε ότι ο Δούκας του Cambridge διασκέδασε αρκετά, όντας ευδιάθετος και ομιλητικός με όλους, ενώ φορούσε το αγαπημένο του γκρι κουστούμι, με μαύρη γραβάτα. Αν και η Kate αναμενόταν να συμμετάσχει στην εκδήλωση, δεν τα κατάφερε λόγω και της καραντίνας της.

Ενώ εκπρόσωπος του παλατιού επιβεβαίωσε, « Την περασμένη εβδομάδα η Δούκισσα του Cambridge ήρθε σε επαφή με κάποιον που στη συνέχεια είχε βγει θετικός στην COVID-19. Η Αυτού Βασιλεία δεν αντιμετωπίζει συμπτώματα, αλλά ακολουθεί όλες τις σχετικές κυβερνητικές οδηγίες και φυσικά μένει απομονωμένη στο σπίτι».

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X