ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Που εξαφανίστηκε η πριγκίπισσα Charlene του Μονακό;

Η σύζυγος του πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό.

newsroom must

Σοβαρή ανησυχία εκφράστηκε από τα μέσα για την κατάσταση της υγείας της 43χρονης πριγκίπισσας του Μονακό, Charlene, αφού ποτέ δεν έχασε εκδήλωση του Ωκεανογραφικού Μουσείου ούτε Grand Prix της Formula 1.

Την περασμένη βδομάδα, ο πρίγκιπας Αλβέρτος Β’, σύζυγος της πριγκίπισσας, εθεάθη μόνος με τα παιδιά τους να διασκεδάζει στο Ωκεανογραφικό Μουσείο του Μονακό, αφού η πριγκίπισσα έχει παραμείνει στην Νότια Αφρική μετά και την μόλυνσή της από έναν ιό, όταν βρισκόταν εκεί.

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ‘Daily Mail’ η κόρη και ο γιος της (Gabriella. Zack) έκλεψαν την παράσταση στην προαναφερθείσα εκδήλωση που παρευρέθηκαν με τον πατέρα τους, φορώντας και οι τρεις προστατευτικές μάσκες, έτσι ώστε να συμμορφώνονται με τα προστατευτικά μέτρα που έχουν επιβληθεί στην χώρα μετά και την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Η απουσία ωστόσο της πριγκίπισσας, έγινε ιδιαίτερα αισθητή καθώς προκάλεσε σοβαρή ανησυχία ο λόγος για τον οποίο δεν παρευρέθηκε, αφού με βάση την ανακοίνωση του παλατιού (22/05/21) «μια μόλυνση στο ανώτερο αναπνευστικό σύστημα δεν της επιτρέπει να ταξιδέψει. Με αποτέλεσμα η Charlene να παραμένει καθηλωμένη στη Νότια Αφρική».

Να θυμίσουμε ότι η πριγκίπισσα είχε ταξιδέψει στην Ν. Αφρική για να συμμετάσχει σε εκστρατεία κατά της λαθροθηρίας ρινόκερων και αναγκάστηκε να παρατείνει τη διαμονή της λόγο της ασθένειας που προέκυψε.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση