ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Πού πέρασαν το ΣΚ οι Κύπριοι celebrities;

Δέσποινα Άσπρου

Βρισκόμαστε ήδη στα μέσα του καλοκαιριού και προφανώς τόσο η ζέστη, όσο και η καλοκαιρινή διάθεση που αιωρείται παντού, δεν επιτρέπει σε κανέναν να μείνει κλεισμένος στο σπίτι… και κυρίως το Σαββατοκύριακο!

Και όπως όλοι μας, έτσι και οι αγαπημένοι μας Κύπριοι celebrities, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε (14/7 – 15/7) βρέθηκαν σε διάφορες τοποθεσίες και πέρασαν super! Πώς το ξέρουμε; Φρόντισαν να αναρτήσουν διάφορες φωτογραφίες στο Instagram… και έτσι εμείς μάθαμε που ακριβώς βρέθηκαν! Άλλοι σε βουνά, άλλοι σε θάλασσες… όλοι κάπου πήγαν!

Δείτε που βρέθηκαν οι Κύπριοι celebrities το ΣΚ που μας πέρασε:

Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Η εντυπωσιακή Κύπρια παρουσιάστρια το Σαββατοκύριακο βρέθηκε μετά από αρκετό καιρό στην πόλη από την οποία κατάγεται. Η Κωνσταντίνα φαίνεται πάντως να πέρασε υπέροχα! Από το διήμερο της δεν έλειπαν οι βόλτες στις καφετέριες, στα εστιατόρια και φυσικά στις ωραίες παραλίες της Λεμεσού.

 

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Η αγαπημένη Χριστιάνα, όπως ήδη έχουμε πει, βρέθηκε στην Κακοπετριά για δουλειά και μαζί της πήρε την μικρή της κορούλα. Μαμά και κόρη απόλαυσαν βόλτες στα στενά της Κακοπετριάς.

 

Μάριος Πρίαμος: Ο γοητευτικός Κύπριος που γνωρίσαμε μέσα από το περσινό Survivor, αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στην Χαλκιδική. Απ’ ότι μπορούμε να καταλάβουμε περνάει καταπληκτικά!

 

Ελευθερία Ελευθερίου: Η σέξι Κύπρια τραγουδίστρια βρέθηκε στην Μύκονο για επαγγελματικούς λόγους. Φυσικά δεν δίστασε να κάνει τις βουτιές της στις παραλίες του νησιού.

 

 

Δώρος Παναγίδης: Ο καυτός Κύπριος που έγινε κυρίως γνωστός μέσα από την σειρά “Power of Love” το Σαββατοκύριακο βρέθηκε για φωτογράφιση στην Παλαιοκαστρίτσα Κέρκυρας. Φυσικά την δουλειά, συνδύασε και με mini διακοπές!

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X