ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

Πούλησε και πάλι μετοχές της Amazon ο Jeff Bezos

Σύμφωνα με το Forbes ο Bezos έχει προσωπική καθαρή αξία άνω των 189 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

O CEO της Amazon, Jeff Bezos, εξαργύρωσε μερικές από τις μετοχές του, σύμφωνα με στοιχεία που υπέβαλε η εταιρεία στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ την Τετάρτη.

O 56χρονος κροίσος πούλησε 1 εκατομμύριο της Amazon σε τιμές που κυμαίνονται από 3.102 $ έως 3.183 $ ανά μετοχή, σύμφωνα με τα στοιχεία της SEC. Η πώληση αυτών των μετοχών επέφερε στον Bezos περίπου 3 δισεκατομμύρια δολάρια.

Η Bezos, ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, πουλάει τακτικά μετοχές της Amazon για να χρηματοδοτήσει άλλες επιχειρήσεις του τα τελευταία χρόνια. Υποσχέθηκε να συγκεντρώσει τουλάχιστον 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε πωλήσεις μετοχών ετησίως για να χρηματοδοτήσει την Blue Origin, την ιδιωτική του εταιρεία διαστημικού τουρισμού και εξερεύνησης.

Ο Jeff Bezos πούλησε μετοχές αξίας 1,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων τον περασμένο Φεβρουάριο. Ο λόγος για την τελευταία πώληση δεν ήταν άμεσα γνωστός.

Η τελευταία συναλλαγή πραγματοποιήθηκε λίγες μέρες μετά την ανατίναξη της Amazon στη Wall Street με την πιο πρόσφατη έκθεση κερδών της. Η εταιρεία ανέφερε έσοδα δευτέρου τριμήνου ύψους 89 δισεκατομμυρίων δολαρίων καθώς οι αγοραστές στράφηκαν στο διαδικτυακό λιανικό εμπόριο κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊό.

Σύμφωνα με το Forbes ο Bezos έχει προσωπική καθαρή αξία άνω των 189 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Jeff Bezos  |  μετοχές  |  πώληση  |  Amazon  | 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση