ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

10 πράγματα που αφήνεις και ήρθε η ώρα να τα κάνεις

Τι μπορείς να κάνεις αυτό το διάστημα που είσαι στο σπίτι;

Δέσποινα Άσπρου

Well, ο κορωνοϊός είναι μεγάλο ζήτημα και οι επιπτώσεις του είναι αμέτρητες... και προφανώς αρνητικές. Λίγη αισιοδοξία όμως και ένα χαμόγελο δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Με αφορμή το ότι έχεις και εσύ αυτοπεριοριστεί και οι ατελείωτες βόλτες σου στα μαγαζιά, στα εστιατόρια, στις καφετέριες και στα μπαράκια -για την ώρα- είναι παρελθόν, σου προτείνουμε "να αφήσεις τις κλάψεις" και να κάνεις ό,τι ανέβαλλες...γιατί δεν είχες χρόνο! Αν και είμαστε βέβαιοι πως η λίστα σου είναι μεγάλη, εμείς σου προτείνουμε 10 πράγματα που μάλλον άφηνες και τώρα έφτασε η στιγμή να τα κάνεις. 

1.Ας κάνουμε αρχή με το κλασικό: το διάβασμα. Διάβασε εκείνο το βιβλίο που είχες αγοράσει με τόσο πάθος και αποφασιστικότητα... αλλά δεν το έχεις αγγίξει ποτέ σου! Αν δεν θυμάσαι ποιο είναι αυτό, τότε κάνε μια έρευνα στην βιβλιοθήκη σου και θα το βρεις! Όλοι έχουμε ένα, αν όχι περισσότερα. 

Photo by Annie Spratt on Unsplash

2.Επιχείρηση γκαρνταρόμπα: Ναι, έχεις πλέον τον χρόνο στο σπίτι που ήθελες. Φτιάξε λοιπόν την ντουλάπα σου, άδειασε τα συρτάρια, χάρισε ό,τι δεν χρειάζεσαι. 


Photo by Sarah Brown on Unsplash

3.Camera Time: Αραιά και πού θυμάσαι τους παλιούς σου συμφοιτητές και φίλους; Προφανώς δεν μιλάω για εκείνους που δεν συμπάθησες ποτέ, αλλά εκείνους που ενώ τα πηγαίνατε τέλεια, η ρουτίνα ή η απόσταση σε έκανε να χάσεις τα ίχνη τους. Μην χάνεις χρόνο και επικοινώνησε μαζί τους - μέσω κάμερας φυσικά!  

Photo by Austin Distel on Unsplash

4.Make up, babe: Επειδή είμαστε βέβαοι πως τα καλλυντικά σου έχουν αυξηθεί ραγδαία... και το τελευταίο διάστημα δεν είναι και τόσο καθαρά, σου προτείνουμε να τα καθαρίσεις, να διαλέξεις αυτά που χρησιμοποιήσεις και να πετάξεις ό,τι όχι. 


Photo by Glow Repose on Unsplash 

5.Επιτραπέζια παιχνίδια: Θυμάσαι εκείνο το επιτραπέζιο που είχες από παλιά; Τι λες; Θα δοκιμάσεις ξανά τις δυνατότητές σου; 


Photo by daniel james on Unsplash

6.Μαγειρική: Δοκίμασε τις μαγειρικές σου ικανότητες, επιτέλους! Ναι, μπορεί να μην είναι το αγαπημένο σου χόμπι, αλλά σίγουρα υπάρχει ένα πιάτο που εδώ και καιρό ήθελες να δοκιμάσεις. Do it. Στην περίπτωση που οι προσπάθειά σου είναι ικανοποιητική γευστικά, τότε απόλαυσέ το με καλό κρασί και μουσική. 


Photo by Jonathan Borba on Unsplash

7.Πλέξιμο: Θα σου ακουστεί μάλλον αστείο, αλλά δεν είναι! Στο διαδίκτυο υπάρχουν πολλά βιντεάκια που εξηγούν πώς μπορούμε να πλέκουμε... οπότε γιατί δεν δοκιμάζεις να δημιουργήσεις το πιο up dated και in τοπ; 


Photo by Rebecca Grant on Unsplash

8.Κημουρική: Η αλήθεια είναι πως όσοι ασχολούνται με την κηπουρική ισχυρίζονται ότι χαρίζει μια σπάνια ηρεμία. Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό, αλλά για να το λένε κάτι ξέρουν παραπάνω. Ας ακολουθήσουμε το παράδειγμά τους και ας περιποιηθούμε τον κήπο ή το μπαλκόνι μας. 


Photo by Roberto Nickson on Unsplash

9.Διακόσμηση - καθάρισμα: Άλλαξε την τοποθεσία που έχεις τα έπιπλά σου και δώσε νέα πνοή στο σαλόνι σου. Κράτησε σημειώσεις για ό,τι χρειάζεται να ανανεωθεί όταν ανοίξουν τα καταστήματα. Πλύνε επίσης τις κουρτίνες σου... αν δεν το έχεις κάνει τελευταία. Εννοείται πως ένας γενικός καθαρισμός του χώρου σου, δεν θα βλάψει κανέναν.


Photo by Volha Flaxeco on Unsplash

10.Μερεμέτια: Οκ, αν είσαι και εσύ σαν εμένα, μάλλον αυτή δεν είναι η ιδανική απασχόληση. Αν υπάρχει κάτι που έχει χαλάσει και μπορείς να το επιδιορθώσεις γιατί όχι; Αν πάλι ακούγεται άπιαστο όνειρο, τότε καλύτερα να περιμένεις έναν ειδικό. 


Photo by Julie Molliver on Unsplash

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X