ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Πρεμιέρα για τον πρίγκιπα Harry και την Oprah Winfrey

Όλες οι πληροφορίες.

newsroom must

Κυκλοφορεί στις 21 Μαΐου 2021, η νέα σειρά ντοκιμαντέρ του πρίγκιπα Harry και της Oprah Winfrey με τίτλο "The Me You Can’t See”.

Το περιεχόμενό της αφορά συζητήσεις σε θέματα ψυχικής υγείας, παρουσιάζοντας διαφορετικές ιστορίες και εμπειρίες από διάσημους ανθρώπους, ανάμεσα στους οποίους και η Lady Gaga, η Glenn Close αλλά και παίχτες του NBA όπως οι DeMar DeRozan και Langston Galloway.

Ακόμη, στο πρόγραμμα αναμένεται να μιλήσουν τόσο η Oprah Winfrey όσο και ο πρίγκιπας Harry, με αποτέλεσμα να προωθήσουν την δυνατότητα καταγραφής των ιστοριών από άτομα κάθε φυλής, κουλτούρας, οικονομικής κατάστασης και φύλου, αναφορικά με την ψυχική υγεία και το στίγμα που υπάρχει γύρω από τις παθήσεις.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Apple TV (@appletv)

Να σημειωθεί ότι οι παραγωγοί επέλεξαν να συνεργαστούν με «δεκατέσσερις καταξιωμένους ειδικούς και οργανισμούς από όλο τον κόσμο για να βοηθήσουν να ρίξουν φως σε διαφορετικά μονοπάτια θεραπείας» όπως ανέφερε η εταιρία – Apple Tv, με την Oprah να ξεκαθαρίζει ότι, «τώρα περισσότερο από ποτέ υπάρχει μια άμεση ανάγκη να αντικαταστήσουμε τη ντροπή γύρω από την ψυχική υγεία με σοφία, κατανόηση και ειλικρίνεια».

Τέλος, αναφορά στο ντοκιμαντέρ έκανε και ο πρίγκιπας Harry, λέγοντας «γεννιόμαστε σε διαφορετικές ζωές, μεγαλώνουμε σε διαφορετικά περιβάλλοντα και ως αποτέλεσμα έχουμε διαφορετικές εμπειρίες. Αλλά η κοινή μας εμπειρία είναι ότι είμαστε όλοι άνθρωποι. Η πλειοψηφία των ανθρώπων κουβαλάει μια μορφή ενός άλυτου τραύματος, μιας απώλειας ή πένθους και το νιώθουμε ως κάτι πολύ προσωπικό. Κι όμως, ο τελευταίος χρόνος μας έδειξε ότι είμαστε όλοι μαζί σε αυτό και η ελπίδα μου είναι ότι αυτή η σειρά θα δείξει ότι υπάρχει δύναμη στην ευαλωτότητα, σύνδεση στην ενσυναίσθηση και δύναμη στην ειλικρίνεια».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση