ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

NEWS

newsroom must

Όλες οι λεπτομέρειες.

Τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση ότι ο πρίγκιπας Andrew δέχτηκε προσφορά 5 εκατομμυρίων λιρών έτσι ώστε να μεταβεί στις ΗΠΑ και να κάνει τεστ αλήθειας προκειμένου να ανακαλυφθεί η πραγματική σχέση του με τον Jeffrey Epstein.

Σύμφωνα με την “Page Six” ο δημοσιογράφος θα του προσφέρει το αστρονομικό ποσό για «να καθαρίσει και να κάνει τεστ αλήθειας με έναν κορυφαίο παγκοσμίως αναλυτή», θέλουν να εξεταστεί εάν οι ισχυρισμοί της Virginia Roberts Giuffre, ότι στα 17 της την μετέφεραν από της ΗΠΑ στην Βρετανία για να βρεθεί σεξουαλικά με τον πρίγκιπα το 2001, είναι αληθής.

Η ίδια η Virginia είχε πει για τον πρίγκιπα στο BBC «Ήξερα ότι έπρεπε να τον κάνω χαρούμενο, επειδή αυτό περίμεναν από εμένα ο Jeffrey με την Maxwell, τότε σύντροφος του Epstein».

Στο τελευταίο του βιβλίο ο δημοσιογράφος της εφημερίδας υποστηρίζει ότι «Η βρετανική βασιλική οικογένεια έστρεψε σκόπιμα την προσοχή των μέσων ενημέρωσης στον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle, για να τα αποπροσανατολίσει από τη σχέση του Andrew με τον Epstein».

Ενώ συνέχισε «Δίνω στον Andrew μια ευκαιρία να καθαρίσει επιτέλους το όνομά του. Προσφέρω 5 εκατομμύρια λίρες στον πρίγκιπα Andrew για να ομολογήσει και να κάνει τεστ σε ανιχνευτή ψεύδους με έναν κορυφαίο αναλυτή του είδους. Αν περάσει, η εταιρία επενδύσεων που έχω, θα του δώσει 5 εκατομμύρια λίρες».

Τέλος σύμφωνα με το “Fox News” σε είδηση που βγήκε χθες, ο μόνος που ήταν φιλικός απέναντι στον Harry στην κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου, φαίνεται να ήταν ο πρίγκιπας Andrew και αυτό κυρίως διότι βίωσε και αυτός κάτι αντίστοιχο μετά και την εμπλοκή του στο σκάνδαλο με τον Jeffrey Epstein, που προκάλεσε τη δυσαρέσκεια της οικογένειάς του.

 

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ