ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Πρίγκιπας Φίλιππος: Η δική του οπτική για τη συνέντευξη της Meghan και του Harry

«Οι άνθρωποι πρέπει να ζουν τις ζωές τους όπως πιστεύουν καλύτερα».

newsroom must

Μετά και την άφιξη του πρίγκιπα Harry στην Αγγλία για να παρευρεθεί στην κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου, που θα πραγματοποιηθεί στις 17/04/21 νέα δημοσιεύματα έρχονται στο φως αναφορικά με το τί πίστευε ο ίδιος για την συνέντευξη που έδωσαν οι Sussex’s.

Σύμφωνα λοιπόν με την Daily Mail, και τον βιογράφο του Δούκα του Sussex, Gylew Brandreth, ο Φίλιππος καταλάβαινε τι περνούσε το ζευγάρι όμως θεωρούσε ότι δεν χειρίστηκαν σωστά την κατάσταση. Μάλιστα ο ίδιος πίστευε ότι ο Harry θα έπρεπε να παραιτηθεί από τα καθήκοντά του και να μετακομίσει στην Αμερική (όπως και έκανε) αφού « Δεν ήταν το σωστό ούτε για την χώρα ούτε για τους εαυτούς τους».

Συμπληρωματικά ο βιογράφος έγραψε ότι «Η απόφαση της Meghan και του Harry να προσπαθήσουν να γίνουν οικονομικά ανεξάρτητοι ενώ ταυτόχρονα θα υπηρετούν τη βασίλισσα υπό τους δικούς τους όρους ήταν αφελής». Ενώ για τον πρίγκιπα Φίλιππο είπε ότι «Ο Δούκας του Εδιμβούργου είχε λυπηθεί που τα πράγματα ήρθαν έτσι. Ο Φίλιππος είχε κάνει αυτή τη δουλειά για 64 χρόνια. Ο Harry μόλις τα είχε καταφέρει 30 μήνες».

Όμως συμπλήρωσε ότι « Ο Φίλιππος καταλάβαινε τον Harry και την σχέση που είχε με τα media και φυσικά στήριξε την επιθυμία του να κάνει το δικό του με τον δικό του τρόπο». Άποψη που διαβεβαιώθηκε και από κοντινό φίλο του «Οι άνθρωποι πρέπει να ζουν τις ζωές τους όπως πιστεύουν καλύτερα».

Αντίθετα το γεγονός που δεν ενέκρινε βέβαια ήταν η συνέντευξη του ζευγαριού στην Oprah, «Γνωρίζω από άτομο κοντινό του ότι πίστευε ότι η συνέντευξη της Meghan και του Harry θα είναι μια τρέλα και κανένα καλό δεν θα βγει από αυτή. Δεν με εξέπληξε γιατί αυτή ήταν ακριβώς η περιγραφή που μου είχε κάνει προσωπικά και για τις συνεντεύξεις του πρίγκιπα Καρόλου και της Diana τη δεκαετία του ‘90».

Καταλήγοντας ότι τον Δούκα του Εδιμβούργου «Δεν ενοχλούσε το γεγονός ότι έδωσαν συνέντευξη αλλά το ότι το ζευγάρι είχε μια μανία να ασχολείται με τα δικά του προβλήματα δημοσίως».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X