ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Πρίγκιπας Harry: Γιατί η γιαγιά του, του άφησε περισσότερα χρήματα από τον William

Ο λόγος για την Βασιλομήτωρ.

newsroom must

Η μητέρα της Βασίλισσας Ελισάβετ και προγιαγιά του Πρίγκιπα Harry άφησε κληρονομιά 14 εκατομμύριά στα δισέγγονά της όταν πέθανε το 2002. Αυτή η περιουσία φαίνεται όμως να μην μοιράστηκε ισόποσα μεταξύ του ίδιου και του William.

Η Βασιλομήτωρ μοιάζει να αγαπούσε πολύ και τα 2 δισέγγονά της γι’αυτό φρόντισε να τους προικίσει οικονομικά πολύ πριν φύγει από τη ζωή. Έτσι κατέθεσε ένα μεγάλο ποσό σε ένα αποταμιευτικό λογαριασμό για όλα τις τα δισέγγονά αλλά υπό μια προϋπόθεση, να πάρει ο Harry τα περισσότερα.

Ο λόγος είναι περισσότερο θέμα «θρόνου» αφού όταν πεθάνει η βασίλισσα Ελισάβετ, ο Κάρολος θα γίνει Βασιλιάς και ο William θα γίνει ο νέος Πρίγκιπας της Ουαλίας, αυτό σημαίνει ότι μαζί με το δουκάτο της Κουρνουάλης θα έχει στην κατοχή του και ταμεία που χρηματοδοτούν τις δημόσιες, τις φιλανθρωπικές και τις ιδιωτικές δραστηριότητες του διαδόχου του θρόνου.

Αποτελεσματικά ο Harry δεν θα πάρει τίποτα, γιατρό και η ίδια προσπάθησε να τον προστατέψει.
Να θυμίσουμε ότι ο Harry κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του με την Oprah έκανε αρκετά παράπονα για το γεγονός ότι αποκόπηκε οικονομικά από το Παλάτι μετά και την «ηρωική έξοδό του» λέγοντας πως χρησιμοποίησε μερικά από τα λεφτά που του άφησε η μητέρα του Diana.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση