ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

NEWS

newsroom must

Για να αποδείξει ότι μάλλον ακόμη «κρατάει μούτρα» στον Harry.

Όλα δείχνουν ότι η συνέντευξη του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle στην Oprah Winfrey, μάλλον έκανε περισσότερη ζημιά στη σχέση των δύο αδελφών από όση περιμέναμε.

Αυτό, σύμφωνα και με τις τελευταίες πληροφορίες, επικυρώθηκε αφού ο πρίγκιπας William ήταν αυτός που αιτήθηκε να μην περπατήσει με τον Harry κατά την μεταφορά της σωρού του παππού τους, πρίγκιπα Φίλιππου, από το κάστρο του Windsor στο παρεκκλήσι του Αγ. Γεωργίου.

Ο ίδιος είχε ακόμη την ιδέα, να περπατήσει ανάμεσά τους ο ξάδελφός τους Peter Philips, για να αποδείξει ότι μάλλον ακόμη «κρατάει μούτρα» στον Harry.

Εχθρικό δεν ήταν μόνο από τον William το κλίμα, καθώς φήμες θέλουν τόσο την πριγκίπισσα Άννα όσο και τον πρίγκιπα Edward (παιδιά της βασίλισσας Ελισάβετ) να μην χαιρέτησαν καν τον Harry, ούτε τις προηγούμενες ημέρες αλλά ούτε και την ημέρα της τελετής, ακόμη την ίδια στάση κράτησε και η σύζυγος του πρίγκιπα Edward, Sophie.

Τέλος σύμφωνα με το “Fox News”, ο μόνος που ήταν φιλικός απέναντι στον Harry φαίνεται να ήταν ο πρίγκιπας Andrew και αυτό κυρίως διότι βίωσε και αυτός κάτι αντίστοιχο μετά και την εμπλοκή του στο σκάνδαλο με τον Jeffrey Epstein, που προκάλεσε τη δυσαρέσκεια της οικογένειάς του.

 

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ