ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Πρίγκιπας William: Τον φλερτάρουν ακόμη και οι 96χρονες

Το ξεκαρδιστικό επεσόδειο σε κέντρο φροντίδας ηλικιωμένων στην Σκωτία.

newsroom must

Δεν κέρδισε άδικα τον τίτλο του «πιο σέξι καραφλού άντρα στον κόσμο» ο πρίγκιπας William, και αυτό αποδείχτηκε μέσα από ένα παράδοξο περιστατικό που δέχτηκε κατά την διάρκεια της περιοδείας του στην Σκωτία.

Να θυμίσουμε πως με βάση τις 17,6 εκατομμύρια φορές, που χαρακτηρίστηκε σέξι με βάση την πλατφόρμα της Google. Αυτό αναμφισβήτητα σημαίνει ότι ο πρίγκιπας κατάφερε να ξεπεράσει σε sexiness τον Jason Statham, τον Dwayne-The-Rock Johnson, τον Michael Jordan, τον Bruce Willis ακόμη και τον Vin Diesel!

Την Κυριακή που μας πέρασε (23/05/21), ο ίδιος, είχε επισκεφθεί ένα κέντρο φροντίδας ηλικιωμένων στην Σκωτία, με σκοπό να συνομιλήσει με μερικούς από τους ενοίκους, όταν όμως κάθισε μαζί με την Betty Maggie, κατάλαβε ότι μάλλον η ίδια ήθελε κάτι άλλο από αυτόν.

Πηγή από το event, ανέφερε ότι η 96χρονη είπε στον πρίγκιπα «Συνηθίζεται σε αυτά τα μέρη οι άνδρες να δίνουν ένα φιλί στο μάγουλο μιας κυρίας» με αυτόν να της απαντά «Ω, είστε πολύ γλυκιά. Με κάνετε να κοκκινίζω. Όταν οι κανόνες (κατά του κορωνοϊού) χαλαρώσουν περισσότερο, θα επιστρέψω και θα σου δώσω ένα φιλί στο μάγουλο». Με έναν από τους υπαλλήλους να τον πλησιάζει, και να το απαντά «Θα μπορούσατε να σταματήσετε να φλερτάρετε με τους ενοίκους μας;», με τον William να αναφέρει γελώντας «Συγνώμη. Προσπαθώ να μην το κάνω… δεν είμαι σίγουρος ποιος φλερτάρει περισσότερο».

Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο μέσα από την ανάρτηση του πρίγκιπα στον κοινό λογαριασμό του με την Kate Middleton, στο Instagram.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση