ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Κάρολος-Harry: Ήρθε η ώρα να κάνουν μια σοβαρή συζήτηση

Τί περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Κυριακής για τους δύο.

newsroom must

Η περίοδος πένθους αναμένεται να κρατήσει για ακόμη λίγο, καθώς κανένας από την βασιλική οικογένεια ίσως να μην είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα ακόμη.

Δεδομένο όμως είναι το γεγονός ότι ο πρίγκιπας Κάρολος, θα «αρπάξει» την ευκαιρία που του δίνεται να μιλήσει για πρώτη φορά, μετά και την συνέντευξή τους στην Oprah, με τον μικρότερο γιό του, πρίγκιπα Harry.

Να θυμίσουμε ότι ο Δούκας του Sussex αναμένεται να επιστρέψει πίσω στην Αμερική, είτε σήμερα (18/0421) είτε αύριο (19/04/21) χωρία να έχει ακόμη ξεκαθαριστεί, καθώς εμπίπτει σε θέματα ασφαλείας.

Σύμφωνα λοιπόν με πηγές εντός του παλατιού, οι δύο τους θα περάσουν λίγο χρόνο μαζί καθώς «Ακούγεται στα ενδότερα του παλατιού, ότι ο πρίγκιπας Κάρολος πρόκειται να περπατήσει γύρο από το κάστρο του Windsor με τον πρίγκιπα Harry, για να δουν τα λουλούδια που άφησε ο κόσμος».

Ακόμη στους τηλεοπτικούς μας δέκτες είδαμε και την «ειρηνοποιό» Kate Middleton να προσπαθεί να κάνει συζήτηση μεταξύ του άνδρα της (William) και του Harry χωρίς μεγάλη επιτυχία.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το κλίμα στο Παλάτι, δεν είναι και το πιο ιδανικό για να «φτιάξουν» οι σχέσεις μεταξύ του Harry και της υπόλοιπης βασιλικής οικογένειας καθώς όλοι έχουν ως πρωταρχικό στόχο την ηρεμία και στήριξη προς την Βασίλισσα Ελισάβετ.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση