ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Πρίγκιπες μόνοι ψάχνουν: Οι πιο hot singles υποψήφιοι διάδοχοι του θρόνου

Δύσκολος καιρός για πρίγκιπες... και κυρίως τώρα που παντρεύτηκε και ο Harry! Μπορεί για τις περισσότερες τα νέα να μην ήταν και τόσο ευχάριστα, αλλά δεν ήταν και λίγες αυτές που χάρηκαν αφού η όλη ιστορία αναζωπύρωσε το όνειρο τους: η Meghan Markle, μια "κοινή θνητή", κατάφερε να παντρευτεί ένα πρίγκιπα, άρα γιατί όχι και αυτές;

Αν λοιπόν, λόγω ηλικίας, δεν έχεις τα περιθώρια να περιμένεις τον πρίκιπα George - μόλις 4 χρονών- να μεγαλώσει, αλλά ούτε και τον ενός περίπου μηνών πρίγκιπα Louis, τότε δες παρακάτω τους πιο περιζήτητους ενήλικες singles πρίγκιπες.

Sheikh Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum: Πρίγκιπας του Dubai

O 35χρονος γόης είναι ευρύτερα γνωστός με το όνομα Fazza. Για τις λάτρεις του Instangram πρέπει να σημειωθεί ότι έχει περίπου 6 εκατομμύρια followers. Για εκείνες που θα τον δουν πιο σοβαρά, πρέπει να ξέρουν ότι έχει πολλά ταλέντα, αγαπά τα παιδιά, λατρεύει τα ζώα, δεν μπορεί να αντισταθεί στα extreme sports, γράφει ποίηση και έχει κερδίσει χρυσό μετάλλιο σε αγώνες ιππασίας.

Hussein bin Abdullah: Πρίγκιπας της Ιορδανίας

Ο Hussein είναι επόμενος διάδοχος του θρόνου της Ιορδανίας, αφού είναι το μεγαλύτερο παιδί του βασιλιά Abdullah II. O νεαρός πρίγκιπας είναι απόφοιτος του πανεπιστημίου Georgetown με πτυχίο στη διεθνές ιστορία. Παράλληλα, για όσες θέλουν να μάθουν περισσότερα, δηλώνει ανθρωπιστής και έχει δώσει ομιλία στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.

Joachim: Πρίγκιπας του Βέλγιου

Μπορεί ο Joachim να έχει λίγες πιθανότητες να βρεθεί στον βασιλικό θρόνο, αλλά αυτό δεν τον κάνει λιγότερο δημοφιλής. Έχει πτυχίο στα οικονομικά και στη διοίκηση. Ο γοητευτικός πρίγκιπας συνηθίζει να κρατάει χαμηλό προφίλ. Αξίζει ακόμη να πούμε ότι έχει υπηρετήσει στο ναυτικό... οπότε που ξέρεις; Ίσως κάποια μέρα σε πάει prive κρουαζιέρα!

Nikolai: Πρίγκιπας της Δανίας

Μπορεί ο πρίγκιπας Nikolai να είναι μόλις 18 χρονών, αλλά έχει κάνει πολλές να παραμιλούν γι' αυτόν - και όχι μόνο για το γεγονός ότι είναι πρίγκιπας! Ο νεαρός έργάζεται ως μοντέλο για τον οίκο Burberry.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X